|
|
#91 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Ehehe madem konusu oldu bende damgalıyim. Son resimdeki CD nin ne olduğunu zoom yaparak anlıyabilirsiniz. Sahibi ve oradaki el de ugurcan. eheheheh ![]() Zoque: Bu palm'ı o gün bayaı bi inceledik ve Zoque Ankara ekibi olarak palm almaya karar verdik.
|
|
|
#92 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Cyrus o parkta çekilen resim çok karanlık. İstersen Photoshop da ona bi lightnings effects filtlersi uygula. Ben bi deneme amaçlı yaptım resimin renkleri tamamen acılıyor, iyi oluyor.
Hatta bilgisayardaki resimleriniz karanlık çıktıysa, bir şey anlaşılmıyorsa bence uygulanabilcek en iyi yöntem. Photoshop - Filter - Render - Lightning Effects'i şeçin. Üstten Style: 2'oclock spotlight şeçip, Light Type: Omni şeç, ışık yuvarlagını bütün resmi kaplıycak kadar büyültün. Intensity ayarı size kalmış. Teker teker deniyerek hangi rakamda daha uygun olduğunu bulun. Resimlerde genellikle ben 35 ya da 40 yapıyorum Intensity'i.
|
|
|
#93 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
uğurcan
ayıp ayıp
|
|
|
#95 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
lorddying, yüzüme vurma, ama evden çıkmam gerekiyordu ve hiçbirşeyle oynamadan direk şutladım resimleri. ama en azından parktakiler içeridekilerden daha güzel çıktı. outdoor alet bu zaten
![]() ceylan seni resimlere yazamadım galiba kendini gösterirsen eklerim, hafızam çok zayıf ![]() artı palm hakkında bilgi için bizim ekibin sitesi http://www.palmedikal.com 'a da bakabilirsiniz. zoque, bendeki resimleri koydum, ötekiler de gelirse umarım iyi olacak çünkü benim makina içeride çok berbat çekiyor ![]() cemre |
|
|
|
|
|
#97 (permalink) |
|
|
zayıf hafızamı tazelediğin için çok teşekkür ederim
![]() işin kötüsü diğer fotoğrafları çeken ve masanın başında oturan arkadaşın ismini de unuttum ![]() bu arada, yeni projem zoqueMobil. eğer forum yöneticilerinin de desteğini alırsak dünyada ilk olabiliriz. detayları bekleyin ![]() cemre not: bu zoqueMobil'i pekala afterpalm veya hafifPDA takip edebilir, ne dersiniz, hoş olmaz mı
|
|
|
|
|
|
#98 (permalink) |
|
|
Merhabalar,
Mesaj yazmakta geciktiğim için üzgünüm, gayet iyiydi. Kerem (tosuba) sayesinde kırlara taşındık ![]() Her neyse gelen herkese ilgileri için teşekkürler... mini not: artık bilgisayarıma kavuştum..
|
|
|
#99 (permalink) |
|
Yer: Ankara/Adana
|
Artık ben de foruma evimden baglanabiliyorum, tt-net sorunu bitti. Ben de gec yazdim bu yuzden.
Bu arada asil net fotograflarin tosuba'nin makinesinde oldugunu hatirliyorum, yalniz "meclis parkı"nın orada son bir fotograf cekme denemesi daha yaparken bir problem olmustu. Umarim cekilen diger fotograflarla bir sey olmamistir.. Eglenceliydi. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!