Zoque.Forum
»
zoque ankara
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
ankara toplantisinin onumuzdeki gunlerde yapilmasi bizim icin uygun.
ankarayi temsil eden yoneticilerden vain ile arapkadri ile kararlastiracaginiz bir zaman icerisinde bulusmayi gerceklestirebilirsiniz. ancak, cekilen butun fotolari yollamak sarti ile ![]()
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
arkadaşlar ben gelecek pazartesi'den itibaren Istanbul'a taşınıyorum fakat ankara buluşması uyarsa kesinlikle katılmaya çalışacağım, ben olmazsam da arap_kadri başkanlığında toplanılabilir
inşallah gelebilirim
|
|
|
#14 (permalink) |
|
arkadaşlar
çoğunuz bildiği gibi ben kendim dışında gelişen bir nöbet sisteminin içerisinde yer aldığım için eylül 1'den evvel kesin birşey söyleyemiyorum. bütün fikirlere açığım fakan şöyle bir fikrim var ki: eylül 18 / 19 arası yapmamızın sanırım okul konusunda pek bir sorun çıkarmaması lazım. ilk hafta olduğu için.... benim fikrim bu kesin olmamakla beraber 18/19 eylül diye düşünüyorum yer her zamanki gibi... kahve evi ama diğer fikirlere de açığım/(z) düşüncelerim bunlar passion sanırım senin için bir sorun olmaz (olursa halldelim )cyrus bu sefer kesin gel yoksa ben seni bulurum ![]() wingmanın ve emokhan'ın da kesin geleceğini var sayıyorum bu sefer bboz'u da buradan davet ediyorum vain bu konuyu telde görüşelim (vay be organizotör olunca acayip oluyor) şaka bir tarafa hadi yüklenin bakalım... ![]()
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
benim 15'i civarı gelme ihtimalim olacak (şuan zaten ankara'dayım birkaç günlüğüne), ama iki veya üç günden fazla izin alabileceğimi sanmıyorum işyerinden. o sıralarda tekrar mesaj atmaya çalışırım
|
|
|
#19 (permalink) | |
|
Yer: ankara
|
Alıntı:
![]() evet, ama arap_kadri 18/19 eylül salı ve çarşambaya denk geliyor. Yanlışlık ağustos takvimine bakmışsın Biz şuna 15/16 eylül diyelim ![]()
|
|
|
|
#20 (permalink) | |
|
Yer: ankara
|
Alıntı:
![]()
|
|