|
|
#21 (permalink) | |
|
Yer: ankara
|
haftasonu olmazsa çok üzülürüm. zaten bilişim için 1 hafta ful gelmiyorum. okullar o zaman açık değil demeyin. benim normal bir okulum yok birazdan evden çıkıp haber vermeye gidicem.Alıntı:
![]() cemre not: eğer okuyan varsa, toplantıya gelmeyen birine ben toplantı sırasında çektiğim fotoğrafları mailliycem (ftp olmuyomuş şansa bak ) o da siteye yerleştiricek. sıcağı sıcağına. kahve evi'ne webcam koymaya ne dersiniz? (intikamımız acı olucak hehe )
|
|
|
|
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Fransız!
Konuya tamamen yabancıyım, yeni üye oldum ama bişii önerebilirim gibime geldi. Kahve Evinden daha hesaplı olacağına inandığım ve çok keyifli bir yer olan (arkadaşımın diye söylüyosam namerdim) Tunalıda Ottimo Cafe var. Güzel bir bahçe toplantısı yapar, nargilelerinizi tüttürürken hamakta aylaklık yapabilirsiniz. Resmen reklam oldu ama, Kahve Evi'nin berbat servisinden ve lezzetsiz kahvelerinden daha iyidir.
Veya çalıyor olsaydık 7. cadde Hobby Cafe derdim size, hem bizi dinlerdiniz hemde tanışmık olurduk. Galiba sezon Eylül 15 te açılcak, ama Hobby o tarihlerde boş ve keyifsiz oluyor. Kışın kesin beklerim. C.tesi günleri 8-11 arası Çello, Gitar, Piyano, Vokal Türkçe dinleti ve jazz severseniz tabi
|
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
evet ağustos takvimine bakmışım
kesinlikle tarih 15/16 toplanalım.... ama yer konusunda fikirleri burada alalım 15/16 sını oylayalım yer konusunu bir kaç kişi telefonla görüşüp karar veririz
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
tarihi şimdilik belirliyorum o zaman
16 eylül 2001 PAZAR Saat: 15,00 Yer konusunda diğer arkadaşlardan da fikir alalım
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Yer: Ankara,Turkey
|
gene bir sorun cıkmazsa gelmeye calisacagim. 2 kere oldu bu toplantı 2 sinede gidemedim 3 üncüsüne gidebilecekmiyiz bkalım
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Yer: ankara/turkiye
|
Bu sefer epey kalabalık olacak gibi ,geçen sefer yanlış hatırlamıyosam 10 kişi falandık.Ben de size katılmak isterim.Yer konusunda ise uyarım , aslında bi kaç teklif yapıcaktım ama vazgeçtim
(cafe ona on derim yine de ama bu bi teklif değil )
|
|
|
#30 (permalink) | |
|
Yer: ankara
|
Alıntı:
![]() şaka bir yana sanırım orada olacak. görüşmek üzere. Bu arada yere siz karar verin fakat kızılay ve çevresinde tenha bir yerde olması iyi olur bence. Herkes rahatça ulaşabilir. Kızılay'ın göbeğinde gürültülü bir yerde olması taraftarı değilim ben.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!