|
|
#31 (permalink) |
|
Yer: Ankara/Adana
|
Ben de İstanbullu'lari kiskandim... Gürültü ve kalabalık konusunda ben de Passion ile ayni fikirdeyim, hele hafta sonu Kızılay'ın iyice yukunu alacagini hatirlayalim... Ben birinci Ankara toplantisina katilmistim, ama ikincisinde yoktum, ikincisi nasil gecmisti? Forumda aratmadim, aratmayacagim. Yazdim bir kere... |
|
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
|
Aklima simdi geldi, web sitesi olan bir cafe, cafe-bar vb. tarzi bir yere gitmeye ne dersiniz?
Hem boylece olaya yaklasimlari daha bilincli olabilir, yani.... Ankara'da web sitesi olan cafeler hangileri acaba? Mini Not: Ankara'lı yoneticilerden bir istek ya da onlara bir soru dogrusu, soyle bir sey yapilabilir mi? Foruma kayıtlı uyelerden sehir olarak Ankara'yi secmis olanlara buradaki konudan bahsedilebilir mi? Bahsederken İstanbul'dakini hatirlatip, heveslerini arttirmak da izlenmek icin iyi bir yol olabilir. Foum boyle bir imkan veriyorsa, kullanabilir miyiz, kullanmali miyiz Arap Kadri?
|
|
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
umut fikrin çok güzel hemen bu konu ile ilgili zoque'ye bir danışmam gerekir...
şöyle ki foruma üye olup daha sonra hiç uğramayan bir sürü kullanıcı var... katılımıcı olurlar mı bilemem hemen bakıp size buradan cevap veriyiyorum
|
|
|
|
#37 (permalink) | |
|
Yer: ankara
|
Alıntı:
|
|
|
|
#39 (permalink) | |
|
Yer: ankara
|
Alıntı:
Öyle bir anlatım kullanmışsın ki sanki Ankara dışından katılacağız. Sadece yer konusuna karar veremedik.Bilemiyorum ama yine "kocatepe kahve evi" en iyisi sanırım. Hem merkezi, hem de tenha bir yer. Zaten çok fazla yer de bilemiyorum, bir yerlerle görüşülse iyi olur. Eğer çok kişi olursak indirim imkanı olabilir. Bu nedenle sayıyı belirleyelim öncelikle.
|
|
|
|
#40 (permalink) |
|
|
Ben web sitesi olan bir cafe bulma onerimde israrciyim... Bilenler ya da arastiranlar olmali di mi?
Sonra arap kadri'den de haber bekliyorum... Bakiniz onceki cevaplar; hic alinti yapamam, yazdim bile... Not olarak ben de Ankara'dayim. Bir de yakinda da dolunay olacak... Cok romantik di mi? Bu alakasiz, ama yazdim bir kere, silmem. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!