|
|
#41 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Bu sene IVY'de çalmaya başlıyorum, ama geçen sene çaldığımız Hobby Cafe (bahçeli 7. cad) iyidir ve web sayfası açmışlar yeni. Belki ilginizi çeker : www.hobby-cafe.com |
|
|
|
|
|
#42 (permalink) |
|
Yer: Ankara/Adana
|
hobby-cafe'dekiler, bize de fikir danismislardi... Tanidik araciligi ile patron ile tanisip meyve suyu esliginde fikir alisverisi yapmistik..
Ben sevmedim sayfayi.. Tabi benim gorusum... Bir de tabi ki web sayfası olmazsa olmaz bir sey degil. Bir cafenin web sayfası olsa da olur olmasa da olur; fakat baska web sayfası olan cafe bilen var mi? |
|
|
|
|
|
#43 (permalink) | |
|
Yer: ankara
|
kızılay'da kavaklıderedekiler kadar iyi (sakin ve huzurlu olması bakımından) cafe bulabilirmiyiz bilmem. kavaklıdere ve kızılay'ın o kadar da uzak olmadığını belirteyim. meşrutiyet'den tunalı hilmi'ye otobüsler vardı galiba (tam tersi miydi
)Alıntı:
lütfen hep aynı yer çok sıkar artık ![]() cemre Istanbul bence bir megaköy. |
|
|
|
|
|
|
#46 (permalink) |
|
|
Brothers'in ismi benim hosum gitti, fight club'ın muziklerini "dust brothers" diye bir grup yapmisti ve bu muzikler tam anlami ile yeni bir ruh hali yaratan muziklerdi. Ben de fight club ve muziklerini cok severim.
Eger brothers cafe de oyle ise ne ala. Bakin pek nesnel bir cikarim degil, kabul ediyorum... ama ne yapiim. Ayni yer olmasindan ise farkli bir yeri tercih ederim. Ben kahve evi'nin ortamini tam rahatlatici bulmamistim.. Bu arada http://www.brotherscafe.com adreslerinde web sayfalari mevcut. Cafeden gorunum linkine heves ile basip, 404 ile karsilastim. Menudeki fiyatlari gorunce gozlerinize inanamayacaksiniz: ////////////////////////////////////////////////////// Hamburger 500,000,- TL Çizburger 600,000,- TL Doubleburger 700,000,- TL Brothersburger 900,000,- TL Kaşarlı 500,000,-TL Salamlı 500,000,-TL Karışık 600,000,-TL Sosisli 600,000,-TL Ton Balıklı 800,000,-TL Ton Salata 1,000,000,-TL ////////////////////////////////////////////////////// Ayrica son bir sey daha eklemek istiyorum, genellikle bir vafe, bar vb. yerlerin menulerinde kendi adlari ile hazirladiklari bir ozel urun gorursem orasinin iyi bir yer olma ihtimalinin, iyi bir yer olmama ihtimalinden yuksek oldugunu dusunmusumdur. yukarida da oyle bir sey var. Bir de daha once hic gitmedim, havadan konusuyorum.. Sorumluluk kabul etmem. Fikirlerin hepsi bence...
|
|
|
|
|
|
#48 (permalink) | |
|
Yer: ankara
|
Fiyatlar gerçekten çok uygunmuş. Şu 2 notu da unutmamak lazım
![]() Alıntı:
|
|
|
|
#50 (permalink) |
|
|
Bu fiyatlari eski fiyatlar olmali, passion'a ozellikle hatirlatmak istiyorum. Olamaz yani..
Bu da web sayfalarını guncellemediklerini gosteriyor, cok ayip bir sey yani..
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!