|
|
#52 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
bilmem, tarihe bakmadım umut. haklı olabilirsin.
her neyse bir an önce yeri ayarlasak iyi olur. ya da bu brothers cafe'de buluşalım mı?
|
|
|
#53 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
#54 (permalink) |
|
Ben brothers'a mail attım çarşamba günü de gidip yüzyüze konuşacağım. ama bana lazım olan aşşağı yukarı katılacak tam kişi sayısı...
ona göre kesin konuşma yapabilirim... hepinize teşekürler...
|
|
|
|
#57 (permalink) |
|
Yer: Denizli
|
İnternetsiz geçen uzun günler sonrasında tekrar forumda olmak güzel bir de şu toplanma haberini alınca çok mutlu oldum... Buluşma yeri olarak Bahçelievler'e ne dersiniz Hobby cafe olabilir mesela... Geçen buluşmaya gelmeyen arkadaşlara sesleniyorum bu sefer mutlaka gelin pişman olmayacaksınız...
|
|
|
|
|
|
#58 (permalink) | |
|
Alıntı:
henüz zamanımız var ben bütün arkadaşlara mail atarak durumu bildireceğim bu arada creepy hoşgeldin tekrar
|
|
|
|
#60 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
Beğendik'ten aşağı doğru iniyordum bugün. Birden "brother's cafe" aklıma geldi. Yolumu önünden geçecek şekilde değiştirdim. Fena bir yer değil. İçerisi biraz loş ama olsun. Zaten o sokakta birçok cafe var. Her neyse sayıyı belirlemek için katılmak isteyenler arap_kadri ile temasa geçsinler lütfen.
Sonuç olarak gördüm orayı, içim rahat etti. Bu arada tarih 15 Eylül 2001, Cumartesi olarak kesinleşti mi?
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!