|
|
#71 (permalink) |
|
sizlere gelen mail doğrudur. Hata benim imzayı düzeltmememden kaynaklanıyor şimdilik 15 kişi kadar olduk... önemli olan tnışmak Ben fotoğraf makinası getirmiyorum o zaman ![]() 15 eylülde görüşmek üzere
|
|
|
|
#73 (permalink) |
|
Yer: Ankara/Adana
|
Cep telefon numarasının bilinmesi, zor durumlar icin ise yarayabilir, ama herkes buradan cep telefon numarasini vermek istemeyebilir.
Aslinda bu konu beni birinci elden pek ilgilendirmiyor, ilgilendiremez. Cunku cep telefonu kullanmiyorum. Bu da baska bisi.
|
|
|
|
|
|
#75 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Heheyt
Tabi Gelmek isteriz yani bir ankaralı olarak böle bişey olurda biz oraya gitmezmiyiz diyeyim ama adres konusu feci önemli bana birisi buluşma yerinin ve zamanının tam saati ve yerini sölerse mutlaka aranızda Olmak isterim. Her ne kadar ismimiz aranılan insanlar listesinde geçmesede :P Görüşmek üzere ...
|
|
|
#79 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
Arkadaşlar üzgünüm, bilgisayarımdaki bir sorun nedeniyle 1 hafta kadar internete giremedim. Yarın saat 13:00'da orada olacağım. Görüşmek üzere...
|
|
|
#80 (permalink) |
|
Yer: Ankara, TR
|
üffffffs
saat 12.00 arkadaşlarla buluşma
saat 13.00 zoque ankara saat 13.30 dershane bir yarımsaat ugraya bilirim inşallah (dersane çıkışına kadar orda olursanız ordan sinemaya gidelim )
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!