|
|
#81 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
harikaydı :)
ilk mesaj benim ![]() harikaydı. keşke ikincisine de gelebilseydimbrother's a benim ve passion'ın yüzünden giremedik (yaş sınırlaması varmış da ve yine kahve evi'ne gittik. kahve evinden sonra meclis parkında oturduk. gelenler: (aklımda kaldığı kadar) arap kadri cyrus vain passion ugurcan uakyol creepy lorddying frieddragon shalala (geri kalanların ismini hatırlamıyorum ama 14 kişiydik sanırım. zoque felsefesi: az ve öz )resimleri hemen yolladım. kafedekiler kötü çıktı ama neyse ![]() http://www.cyrus4u.f2s.com/ankara/index.htm benim yaptığım zoque t-shirt'ü de diğer fotoğraf makinasında olduğu için koyamıyorum. herneyse, yinede harikaydı. istanbuldakiler çatlasın ![]() cemre |
|
|
|
|
|
#82 (permalink) |
|
-Ekleyeceğim başka birşey yoktur.
Organizasyon olarak biraz zayıftık;neden olarak ben arkadaşlarada söyledim Dünya Ticaret Örgütüne çarpan uçaklar.... vallahi ya işten çıkamadım.... Güzelce konuştuk tanıştık... fotoğrafların büyük bir bölümüde salı günü elimize geçecek... Saygılar...
|
|
|
|
#83 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Ankara buluşması
3. mesaj da benden olsun....
-Benim de ekliycek başka birşeyim yok. Çok güzel oldu. Az kişiydik ama ne dedik "Zoque: Az ama Öz" demi... eheheh ![]() Bir ara saydığımda 16 kişiydik... En son ayrılırken ise 10'a düşdük. Güzel muhabbetler... Özellikle de arap_kadri bizi bazı konularda aydınlattı ![]() Zamanımızın bir bölümünü tangledet oynayarak ve cyrus'un palm'ını inceliyerek geçirdik... 4.sü olur inşallah
|
|
|
#87 (permalink) |
|
Yer: Ankara,Turkey
|
:)
güzeldi tanışmak
benim cd yi hemen koymuşsunuz onları pazarlıyorum ben izlemiyorum lütfen kaldıralım onu
|
|
|
#88 (permalink) |
|
abi biz biliyoruz zaten...
(çaktırma ne cd si olduğu belli olmuyor sanki windows NT cd si gibi duruyor) Bu arada Keçiören-Ostim Dolmuşların birinin aynasında Windows 2000 (orjinal) cd si (yemin ederimki...) gözlerimle gördüm
|
|
|
|
#89 (permalink) |
|
Yer: Ankara,Turkey
|
evet biliyorum onu (
) Dolmus win98 de cöküp durduğu için bizim amcalar cift difransiyelli Windows2000 kurmaya karar verdiler. bi ara gidip bende service pack 2 kuracağım güvenliği artıcak.. şaka bi yana gerçekten ilginç şeyler bu gün beraber iken. cocuğu dosya gibi tutup otobüs'e yetişmeye çalışan kişiler gibi
|
|
|
#90 (permalink) |
|
bu palm nasil bir alettir anlamadim, fotograf bile cekiyor ya
fotograflari bekliyoruz, Istanbul toplantisi ile beraber onlari da yayinlayalim.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!