|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
font...
bu resimdeki fontu nerden bulabilirim? ve fontun adı ne?
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul /// TR »
|
Burada VARRR !!!
umarım işini görür o bıcır fontların hepsi var burada dediğin fontta var ama adını bilmiyom ... hade kolay gelsin sana ...
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = [:. M o N a R o Z a ® .:] < Gözümü yaşlar bürüdü; Hiçbirşey görmüyorum > Just for LoVe 22.4.22 = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
uzun süredir zoque foruma girmiyordum. 3 gündür aradığım fontlar vardı ve burası sayesinde ulaştım. çok sevindirik oldum da "saoğlun arkadaşlar" diyesim geldi.
bir de şurası var ama parayla satılıyor burada fontlar acaba buna benzer fontlar bulunabilecek yerler de var mı? |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
http://www.zoque.com/vbulletin/showt...=&threadid=16& adresinde birkaç link verilmiş, bunları bir dene istersen.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Sakarya | İstanbul
|
Türkçe ttype font aileleri
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: istanbul, turkiye
|
Valla ceviz.net te yeni yeni koymaya basladik simdilik engebrechte, futura ve helvetica tamamen türkçe aileler olarak var ilerde çogalacak...
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Sakarya | İstanbul
|
Ah keşke
Yani gönül isterdi ki bu fontlar türkçeleştirilmiş. Lokalize edilmiş olsun. Helecanla baktım ama türkçe diiller
Olsuna ama diğer arkadaşların işine yarar sanırım (Y). |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!