|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Kudak Adına
Arkadaşlar KUDAK nickli arkadaşımız birkaç gündür foruma teknik nedenlerden dolayı giremiyor. Onun adına bana konuşma izni verdi. Kendisi toplantıya sıcak bakıyor ve bir karara varalım diyor.
Buradan zoque ye selamlar. Bu adam'ın sorunu nolcak bi bakıversin Sevgilerle;
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Ben de İzmir merkezinde olursa gelirim. Ancak çevre ilçeler için kesin birşey söyleyemem. Tanışmak iyi olur kanaatindeyim
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: İzmir/Gaziemir
|
cok ısterım
bı az buyuk kafe olsa hem pclerde war bısıler ogrenır hemde toplantımızı yaparız cok ısterım ya tanısıp gorusmek bılgı paylasımı patlaması olur bence eh benede kek mek yaparım yerız
saka bı yana kudak ne olursa olsun ben warım hersey ıcın maddı durum olsun yer olsun gerekırse ızmırdekı butun zoque cılerı bulup para toplarım aman okullar acılmadan olsun
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: izmir, Türkiye
|
Evet arkadaşlar mesajı tatil nedeniyle geç aldım. Aslına bakarsanız çok iyi olur... ama yeterli kalabalığı bulabilecekmiyiz, yada organizasyonu kim yapıcak, herzamanki gibi ben varım... ama birde foum yetkililerinin kararını almak lazım...
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
kısa aradan sonra
slm dostlar.. kısacık bir aradan sonra yazayım dedim..
ama ben takip ediyordum forumu ancak yönetici kesiminden önemli bir yazı göremedim.. neyse aftermath arkadaşımızda birşeyler karalarsa çok daha iyi olur fikrindeyim
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!