Zoque.Forum
»
domain sonundaki fazlalığı kapmaca
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: avustralya
|
domain sonundaki fazlalığı kapmaca
heh. hosting firmam , burlee , fena kandırdı beni. error404 sayfası istedim , 25 dolar istediler setup fee . tamam lan dedim , verdim. bu arada adamlara sordum ama dedim .ASP formatında olcak. tamam dediler olur. şimdi bi bakıorum 404 sayfam .ASP formatında açılıor ama ASP komutları çalışmıor. eheh. browser bey sayfayı HTML gibi okuyor..
olaki çözemezem sorunu die şöle bişeye ihtiacım var: bitane error 404 sayfası var .htm formatında. dielim adam adres çubuuna www.siteadı.com/mustafa yazdı. bu 404 sayfası o mustafa lafını ordan kapcak sonra .ASP sayfasına yollicak. yollaması kolayda ordan o mustafa lafını nası kapcaz. java scrtp lemidir ne midir , nası yapıldıını bilen varsa pek mesud olucam . şimdiden teşekkür salatası. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: avustralya
|
dediim şei java scriptle yapmaı becerdim. lakin şimdi yeni bi sorun var.
şuraya bakarsanız sayfada yazan menu3.HTML yazısı script tarafından yazılıor. benim o yazının başına ve sonuna HTML kodu eklemem gerekior. yani sonuçta şöle olmalı: <META HTTP-EQUIV=Refresh CONTENT="2; URL=gitsene.ASP?menu3.HTML"> bunu yapmaı beceremedim. başına sonuna o yazıları ekle ozaman diiceksiniz ama olmuor öle. varsa nası napıldıını bileniniz mesud olacaım. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!