»
Internet Explorer Sapıtırsa...
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
|
Internet Explorer Sapıtırsa...
Merhaba arkadaşlar... Ben internet Explorer 5.0 kullanıyorum ve Win2k. Şimdi soruna gelince: browserin özelliklerini yanlis göstermesi. browser'ı default ayarlarına geri nasil döndüreceğim. ASP programlarında browser'ın özelliklerini sorgulattığımda Default olarak görüyor ve sürüm olarak 0.0 diyor. Lütfen yardımcı olun... teşekkürler....
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Selamlar eğer yanlış anlamadıysam İnternet Explorer'i varsayılan ayarlarına dönmek istiyorsun. Bunu yapabilmek için Araçlar(Tools) menüsünden Gelişmiş sekmesine girerek sağ alt tarafta bulunan Varsayılanları Yükle seçeneği ile yapabilirsin.
Sevgiler...Saygılar...
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
IE 'nin "internet Options" bölümünde her bölüm için ayrı ayrı "Use Default" gibi bir seçenek var.
sorun sadece ayarların değişmesi ise, çözülecektir, ama daha kapsamlı bir şeyse IE'yi kaldırıp yeniden yüklemeyi dene.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
arkadaşlar sorun yanlış anlaşıldı galiba. sorun şu:
aslında browser'ı kullanmak ile ilgili değil. yani browser'ı kullanarak internette rahatça dolaşabiliyorum. fakat browser hakkında ASP kodlari ile bilgi almaya çalıştığımda sorun çıkıyor ve yanlış sonuç üretiyor. ayrıca browser'ımda attach etme özelliği bile gözükmüyor. (güya browser'ı default olarak algılıyor. eğer browscap.ini dosyası hakkında bilgisi olan arkadaşlar var ise bilecektir bunu. o dosyada farklı browserların farklı yetenekleri atanabiliyor.) hatta hatta hotmaile girdiğimde Browser Limitations -------------------------------------------------------------------------------- Your Current web Browsing software Will Limit Your Ability to Use Hotmail As you know, Hotmail is web-based e-mail. If you are seeing this page, we have detected that you are using a web browser that Hotmail does not support. Hotmail supports the following web browsers: Microsoft internet Explorer - version 4.0 or higher. We recommend that you upgrade your web browsing software, and invite you to download Microsoft's internet Explorer 5.0. Netscape Navigator - version 4.08 or higher. If you continue to use your current browser software, we cannot guarantee that Hotmail will work properly. diye bir uyari veriyor. sanki browser'ım 4.0 dan daha düşükmüş gibi. lütfen yardimmmmm.... teşekkürler.... |
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: istanbul,türkiye
|
denetim masasında program ekle kaldıra gelip. internet Explorerı seçip kaldıra gel. sana 3 seçenek sunuyor. repair internet Explorer olan seçeneği seç. bide bunu dene
|
|
|
#10 (permalink) |
|
İnternet Explorer'ı sisteminden kaldıramazsın. Denersen ne olacağını bilmiyorum ama Windows bile sapıtabilir. En iyisi bencede IE 5.0'ı setup programı yardımıyla onarmak. Bu tip bir seçenek donatılardaki "sistem bilgisi"ndede var sanırım. Ama en iyisi IE'yi yükseltmek. yada Microsoft sitesini kurcukla...
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!