Zoque.Forum
»
Hotmail de sorun
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: iskenderun
|
Hotmail de sorun
Yaklaşık bir hafta dır Hotmail'e giremiyorum.Acaba sizinde böyle bir sorununuz varmı nerden kaynaklanıyor bir türlü çözemedim...
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Bende de bir sorun yok.. Başka bir bilgisayardan girmeyi dene...
Life's a journey not a destination and I just can't tell just what tomorrow brings Mesaj Coach tarafından 15.11.2001 (23:25) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
slm bendede bir hata yok..
hatta istersen şifreni filan buraya yazda bir deniyelim ![]()
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Denizli
|
Benim de iki gündür böyle bir sorunum var ve Explorer ayarlarım da hiç bir sorun olmadığından eminim. Ben ttnet'ten bağlanıyorum ve bununla ilgili olduğunu düşündüm ama saçma bi düşünce olabilir.
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Frankfurt/City
|
Re: Hotmail de sorun
bu konu zaman asimina ugradi belki ama benim sorunun aktüel.
hotmaile giremiyorum. ayarlari birebir baska bilgisayarlara uyarak ayni sekilde ayarladim. olmadi. digerleri girebiliyor. email adresini yaziyorum, passwordu veriyorum. logine tikladigim anda "this site cant be displayed". sayfayi yüklemek icin zaman harcamiyor bile. baska bi forumda su yaziyla karsilastim: "There can be many things. Hotmail is sometimes dependant on 'additional' scripts so disabling Java may prevent you from loggin in" bu yorumu nasil buluyor sunuz? sizce dogru mu? javayla ilgili herseyi kapadim. ama hala bi degisiklik yok.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!