|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
eğer kendi arama motorumu kendim yazamam diyosan ve hotscripts vs. de aradığını bulamadıysan bide eskiden bboz ustanın da kullandığı http://atomz.com 'a bakabilirsin. daha önce ben kullanmadım maksat yardım olsun sana seçenek olsun. kolay gelsin.
|
|
|
#13 (permalink) |
|
İlginize çok teşekkürler
Arkadaşlar öncelikle ilginize çok teşekkür ederim. Yazdıklarınızı belki de teknik bilgisi iyi olan bir kiş toplasa bu iş çözülür. Çok yararlı bilgiler verdiniz. Tekrardan teşekkür ederim...
Fakat benim bir maruzatım var. Dediğim gibi teknik konularda pek bir bilgi sahibi değilim ama fikir konusunda içerik ve tasarım düşüncesinde konuya hakimim. Öncelikle yapmayı düşlediğim site insanlık adına olacak ve herkese açık olması düşüncem. Ama böyle bir database i siteye oturtmak ya da oluşturmak benim işim değil. Çünkü bu konularda pek bir bilgim yok. Yani birisi ile ortak çalışarak ancak ilerleyebiliriz düşüncesindeyim. Bilmem yanılıyor muyum? Olaya böle bakarak ne yapabiliriz? Sevgiler... ICQ#137281745 ekuseyri@hotmail.com MSN Servis Kullanıyorum.. Oradan da ulaşabilirsiniz.. |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!