|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
eskiden namedemo ve namezero bir yıllık bedava domain veriyorlardı ama artık bıraktılar. sanırım (büyük ihtimalle yanılmıyorum) artık beleş domain veren hiçbir yer yok.
ama sanırım Türkiye'de en ucuz domain kaydını TurkTicaret.net yapıyor. onlardan istediğin domaini kaydetip bedava bir hostla kullanabilirsin. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
www.turkticaret.net in yabancılar için hazırladığı sitede domainler 6.95 dolara satılıyor ve
sanırım vergi falan alınmıyor. www.reg2c.com yinede bir araştırın derim.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: LND
|
bu ucuz fiyata domain satan firmalar hakkında bir bilgiiz var mı ?
Biliyorum bu konuda bir çok firma var ancak bunun karşılığında Kendileri ne kazanıyor nasıl bir mantık ile çalışıyorlar ? Süresi bitince domain üzerinde bir hakları oluyor mu ? Eğer diğerleri ile aynıysa nasıl bu fiyata oluyor ? Bilgisi olan varsa çok memnun olurum. Teşekkürler...
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
turkticaret gibi ucuz domain register eden firmalar domainler'i DotRegistrar adlı firmadan paket halinde aslında oldukça ucuza satın alıyorlar. dotregistrar, perakende domain register (le laf oldu
yapmadığı için biz de turkticaret gibi reseller`lardan register ediyoruz.diğer domainlerden kesinlikle bir farkı yok, fakat süre bitiminde ne olduğu konusunda bir bilgim yok. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
domain alirken admin.c kayidi önemli. senin adina oldugu sürece domaini istedigin yerden baska bir yere transfer edebilirsin.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!