|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul (Back home again:)
|
help me
imdi... derd büyük... 2 yıl önce benim için anlamlı olan bir domain name'i networsolutions.com dan register ettim. Bir arkadaş yardımcı oldu sağolsun (pek olamamış ama neyse.) o ara bir nameserver ve IPlerini yazdık ama kafadan attık gibi bir şey oldu. 2 yıl geçti, ben şimdi siteye az da olsa bir içerik hazırladım. Birisinin tavsiyesiyle mydomains.com'a üye oldum. Döndük networksolutions.com'a, mydomains.com'dan aldığım NS ve IPleri kaydedeceğim, ama yapamıyorum. 8 ayda 4-5 kez denedim. Ya sallayıp cevap verediler, ya da authentication yetersiz dediler. Bu domain2i ben aldım. e-mail adresi benim. Ama bir türlü NS'yi değiştiremiyorum. Şimdi benim bu işlerden anlayan arkadaşlardan acizane ricam; bir ilkokul çocuğuna anlatırcasına bu işi anlatabilmeleri. Yoksa zekamdan iyice şüphe edeceğim. tek isteğim bir domain name'i bir NS'a yönlendirmek. Şimdiden teşekkürler.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
umarım işine yarar... http://www.zoque.com/vbulletin/showt...&threadid=3107
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
ordaki sayfaya bakmadan şunları söylmek istedim.
netsoldan ayar yaptıktan sonra onlar senin admin olan mail adresine (onlardaki admin olarak kayıtlı olan) bir mail atacaklar onu reply tuşuna basıp aynı haliyle geri göndereceksin. böylece onaylamış olacaksın. bunu yaptığın takdirde yaptığın değişiklik 24-48 saat içinde gerçekleşiyor.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul (Back home again:)
|
:)
Tekrar selamlar...
Yukarıdaki forum linkini görünce netsol'a küfretme fikrimi gözden geçirmeye karar verdim. O konuyu açan soru da benden gelmişti, ve ben aradan geçen aylar boyunca hiçbirşey yapamadım. Durum vahim. Netsol ayarlarına gelince; prosedürün öyle işlemesi gerektiğini be nde anladım ama gerizekalılar ya mail göndermiyor, ya da authentication vermiyor. Aklıma tek gelen bir başka management konsolu kullanmak; eğer varsa. Tekrar teşekkürler.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!