Zoque.Forum
»
Pupopları İptal Eden Kod
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Ortaköy
|
Pupopları İptal Eden Kod
Geçenlerde çök güzel bir kod bulmuştum ama kaybettim. Kod, sayfa açılınca ardından o sayfaya bağlı hiçbir pupopun açılmamasını sağlıyordu. Umarım bilen vardır... Bıktım şu pupoplardan
![]() |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul,Turkiye
|
şöyle ki
popupları açtırmayan programlar var, ama bunlar bazen site içinde reklam amacı dışında sitede yeralan popuplarıda açtırmıyorlar..
eğer sorun, bedava yer veren yerlerde buna karşılık açılan reklam popuplarından kurtulmaksa maalesef zoque forumda böyle şeylere cevap vermediğimizi hatırlatmam gerekli.. popup engelleyen programlar forumda daha önce yer aldı, aratırsan kolaylıkla bulabilirsin..
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
Re: Pupopları İptal Eden Kod
Alıntı:
![]() bahsettiğin şu free hosting veren yerlerdeki reklamları kaldırmakla ilgili sanırım. eğer öyleyse biliyorsun ki, forum kuralları gereği bu tarz illegal şeylerden bahsedemiyoruz ![]()
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!