|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
popup menu
http://www.dhtmlcentral.com/projects/coolmenus/ Selam lar bu sitede ki popup menuyu yapmak istiyorum yalniz alt menulere link veremedim boyle birsey yapaman varsa ya da bilen yardimci olsun lutfen ,,,ya da ikinci secenek olarak bunlari yapan bir program varmi ? ...O da olur , arti olarak ben fireworks 4 kullaniyorum onda yaptim fakat istedigim yerler de acilmiyor menu malesef ...abuk sabuk yerler de aciliyor onuda bilen yardimci olabilir neyse sabah saat 10.00 'a kadar bitirmem lazim umarim yardimci olabilirsiniz tesekkurler simdiden..Not : Bitmis bir tasarim uzerin de yapmak istiyorum bu menu seklini...! Mesaj msecure tarafından 01.02.2002 (23:38) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Malini bana yollarsan dosyayı sana yollayayım. Dosyanın içindeki exmplmenu_var.js klasöründe görünüm ve rekle ilgili bilgiler ayrıntılarla hazırladım.örnek için www.tasimacilar.com (bu sayfada menüyü bayağı değiştirdik.)
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Neden js lerle uğraşıyorsunuzki. Dreamweaver ile hayalinizde canlandırdığınız ve tecrübeleriniz doğrultusunda istediğiniz gibi Popup menü yapmak mümkün. Js ler siteyide yavaşlatıyor.
|
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!