|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Help:Network'te ICQ'ye izin
Okulda ki bilgisayarlarda ICQ, MSN messenger gibi programları kullanamıyoruz.. Sebebi ise okulumuz da bulunan (belki diğer okullarda da öyledir... ) malum network yoneticilerinin bu tip programlara bağlanılmasına izin vermemesi.. Bazı tanımadığımız şahsiyetler bir - iki ayar çekip bunları çalıştırabiliryorlar. Tabi biz de cahil muamelesi gormemek için gidip soramıyoruz.. Bu programları çalıştırmanın yolun bilen arkadaşların yardımını bekliyorum... ICQ'süsüzlükten kafayı yicem...
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
http://lite.icq.com
bu adresten icq işlemlerini , birkaç eksiğe rağmen , görebilirsin.en azından konuşursun karşıdaki elemanlarla.o iki ayar çeken arkadaşların da yüksek ihtimalle dışarıdan bir proxy'ye bağlanıyor oradan çıkış yapıyorlardır bunu da messenger programların (yahoo ,MSN) opitons felan gibi kısımlarından yapabilirsin.burada vereceğin proxy nin IP adresi ve kullanacağın port önemlidir port genelde 80 yada 8080 olabilir IP adresini ise birkaç hack sitesinden bulabilirsin ki takılmanı tavsye etmem ve zaten bu adresleri burada vermek yasak .
ille ben kasacam messengerı okulda kullanacam abi diyorsan bana bir prv.msg çek ya da mail yolla sana proxy adresleri yollayayım. yalnız şöle bir olay var : network adminler yasaklamışsa bir bildikleri vardır.yakalanırsan durum sakata sarabilir.en azından şu olur bir dönem lab'a girememe cezası alabilirsin. benden uyarması senden dinlememesi
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!