|
|
#1 (permalink) |
|
Link olan tüm fieldların rengini değiştirmek
Yukarıdaki başlık biraz garip oldu ama Bana söyle bişey gerekli bir tablo içinde linklerim var fare linkin üzerine geldiğinde saydece linkin değil tüm fieldın zemin renginin değişmesin istiyorum CSS ile bir şeyler yaptım fakat sadece link'in bg rengini değiştire bildim .... Help me Kafam tamamen durmadan
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
yapmaya çalıştığım şey menu sistemi buuu
PHP Code:
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
Kod:
<HTML> <HEAD> <META name=VI60_defaultClientScript content=JavaScript> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/HTML; charset=windows-1254"> <META NAME="GENERATOR" Content="Microsoft Visual Studio 6.0"> <META NAME="AUTHOR" Content="Deniz Dursun (Scud)"> <TITLE></TITLE> <style> .menu{font-weight:bold;font-family:Verdana; font-size:8pt; background-color:#EAF2E6} .menuon{font-weight:bold;font-family:Verdana; font-size:8pt; background-color:#F8F8F8; cursor:hand} </style> <script language="JavaScript"> function renkdegis() { if (event.srcElement.className == "menu") { event.srcElement.className = "menuon"; } } document.onmouseover = renkdegis; function eskihal() { if (event.srcElement.className == "menuon") { event.srcElement.className = "menu"; } } document.onmouseout = eskihal; </script> </HEAD> <BODY> <table width="99%" border="0" cellspacing="1" cellpadding="4" align="center" bgcolor="#B9D3AB"> <tr> <td class=menu onclick="self.location='link1.htm'">Link1</td> <td class=menu onclick="self.location='link2.htm'">Link2</td> <td class=menu onclick="self.location='link3.htm'">Link3</td> <td class=menu onclick="self.location='link4.htm'">Link4</td> </tr> </table> </BODY> </HTML> 1) Linkleri onclick olarak vereceksin. Sakın olaki a tagı ekleme :) 2) Fontları falan CSS den belirledim. Sakın olaki font tagı koymayasın ;) 3) Yukarıdaki iki maddeye uymazsan script çalışmaz ;) Umarım işini görür.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!