|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
adsl
forumda bu konuyla (ADSL & kablonet) ilgili bütün yazıları okudum ve genel kanının ADSL'nin daha iyi olduğuna dair olduğunu gördüm. şimdi ben feneryolunda oturuyorum ve adslturk.com sitesinde bana enyakın kadıköy ve erenköy'ün olduğunu gördüm fakat listede feneryolu yok.bu demek oluyorki ben ADSL kullanamıyacakmıyım yoksa feneryolu bunlardan birine giriyormu? diğer gerekli şeyler ADSL modem ve telekoma başvurup sabrını ölçmek dimi? yanlış okumadıysam müracaatlar 4-5 ay sonra cevaplanıyormuş.. yoksa artık bu sorun kalktımı? ve ve ve kadıköy telekoma gidip form doldurmam yetiyo dimi yani başka evrak ıvır zıvır istiyolarmı??
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
http://abone.ttnet.net.tr/adsl
şu adrese girmeni tavsiye ederim.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: {ist- levent}
|
Haziran Ayında
Ben levent oturuyorum ve Gayrettepe Telekom a baglı telefonlarım konustugum kişilerin bana dedikleri portlar takılmaya başalndı vede haziran ayında sıradaki bekleyen insanlara vereceklerini belirttiler
En önemlisi ev telefonun hangı Telekom a baglı onu ögren bır evrak olayı yok sadece sözleşme yapıyorsun o kadar
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
"Telefonunuzun bağlı olduğu İstanbul-Kadıköy santralinde ADSL hizmeti verilmektedir. Ancak şu an santralinizin kapasitesi doludur.
Türk Telekom'un yapmakta olduğu çalışmalarla ADSL hizmeti kısa sürede yurt çapında yaygınlaşacaktır." amcamlara maili verdik başvurmak için haber vermelerini beklicezz.
Since 2k - CG | U.K. Mesaj soulburn tarafından 10.04.2002 (23:48) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
kesinlikle haber vermelerini beklemeyin ve sıkı sıkı takip edin derim ben.hatta tanıdığınız varsa Telekom'da ona haber verin takip etsin ve modemi öyle böyle bir yerlerden kapatmaya çalışın ikinci el felan çünkü bazı kullanıcılar taşınıyor ve taşındıkları yerde ADSL hizmeti olmuyor adam da bari modemi satıym diyebiliyor bunnarı kaçırmamaya çalışın tam yarı fiyatına alabiliyorsunuz bazen !
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Kurtuluş'ta yurtta kalıyorum. Yurdun hemen yanında bir internet cafe ADSL hizmetini alıyor. Şu an Kurtuluş'ta ADSL hizmeti yok. Merak edip cafe sahibinne sordum. Ttnet'in verdiği semptler arasında bıçakla ayrılan bir sınır yok. Cafe hizmeti Ulus'tan alıyormuş. Kurtuluş'un, Mitatpaşa'nın ve Hamamönü'nün bazı yerleri Ulus postanesinden hizmet aldıklarından ADSL kullanabiliyorlar. Bulunduğunuz yer listede adı geçen semptlere yakınsa belki ADSL alabilirsiniz.
Haber vermemeleri konusunda da banderas'a katılıyorum. Peşini bırakmayın, sürekli adamları yoklayın derim. Umarım ADSL hizmeti çarçabuk yaygınlaşır da "yurdum insanı" dial up'tan biran önce kurtulur.
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: {ist- levent}
|
inşallah Dial up bağlantılardan kurtulacağaz inşallah
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum