Zoque.Forum
»
GPRS ile internete bağlanmak ne kadar?
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#21 (permalink) | ||
|
Yer: ankara
|
Re: 20 mb limit?
Alıntı:
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
bu konuyu okuyunca bir T260 aldım ve akşam üstü telsimden GPRS i açtırdım sitesinden de bağlantı için ayarları aldım motorolanın software'ini yükledim.
Bağlandım ama inanılmaz yavaş hatta yazaştanda öte çükü pek çok domani hiç açmıyor ve buların çoğuda türkiyeden. Sormak istediğim; Telsimin sayfasında olmayan herhangi bir başka ayar mı var? Telefonun çekişine göre hız değişiyor mu ? Aycell'in sitesinde GPRS bedava yazıyor ama Aycell de GPRS yok diye duydum bu konuda bilgisi olan var mı ? |
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
|
Hahahahahahahahaha Scud Naaptın yav?
Batırmışın ortalıgı 5 milyon demişsin herkes Bu aleti almaya başlamış Hahahahaha ona bu kadar yüklenirse herkes o eğer ayda 5 milyonsa işler biraz yoğunlaştığ için bu kez 15 olur daha sonra 20 30 50... derken 300 milyonu bulur heralde ![]() |
|
|
|
#27 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
Motorola T260 gibisi var mı ya. hem herşeyi içinde hem T3'ü döver. deaha büyük çünkü rakamından belli
![]()
Take me back to my boat on the river and I won't cry out any more Mesaj Scud tarafından 20.05.2002 (00:26) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#29 (permalink) | |
|
Yer: ankara
|
Re: Re: 20 mb limit?
Alıntı:
bu dediğini ceptransfer konuşmaları için yapıyorlar sanırım, 22:30'dan sonra bedava hakkın varsa şebeke hatası veriyor. |
|
|
|
|
|
|
#30 (permalink) | |
|
Yer: izmir
|
Re: Re: 20 mb limit?
Alıntı: