|
|
#31 (permalink) |
|
Yer: sakarya
|
Millet size sölüyorum Telsim'de 20 mb limit yok bağlantı hızı normal bir sabit telefon bağlantısıyla aynıdır. Ben gprs ile 10 gündür bağlanıyorum ve yaklaşık 2 Gb veri indirdim gece bağlantı hızında çok az düşme yaşanıyor.. Eğer telsimin Gprs müşteri servisini arasanız Gprs in 31 harizana kadar sadece 5 milyon olduğunu söyleyecektir. .. Bu arada ADSL ücretleri yaklaşık aylık 75 milyon + diğer masraflaıda war ve her yerde yok bence gprs şu an sabit telefon bağlantısına göre en iyi bağlantı şekli herkese önerririm....
|
|
|
#33 (permalink) |
|
Yer: Izmir
|
MotoroLa Timeport 260
AsLInda bu konuyLa iLgiLi pek bi$i yazmak istemiorum. Cunku daha 2 hafta kuLLanamadan teLi caLdILar.
Neyse oLay basit. hepsiburada.com 'dan gidiosun aLIOsun teLi. TeLLe beraber gerekLi software we data cabLe geLio. BEn denedim. Aria'da bedawaydI GPRS. YakLa$Ik 380 MB downLoad ettim. Max 3.8 K'a kadar cIktI. Cunku timesLot timeport 260'da 3+1. MobiLe oLarak GPRS kasmak isteyen adam icin aLInIcak en akILLIca tEL ti260. FazLa para weripte diger teLLeri aLmak akILLIca diiL. TeL hakkIndaki du$unceLer ise. Titre$im war GPRS war flash RAM'e 3dk LIk voice recording war. iTAP War [ Nokia'nIn t9 Library'si gibin ] 100 Tane phone memory war. War da war ama bi kac $ey yok MeseLa aLarm meseLa Message Status Report. Report icin her mesaj ba$Inda *0# kasmak gerekio. Ama yine de GPRS icin en akILLIca hatta akILLIca otesi cozum bu. Tawsiye 10 uzerinden 9.95
|
|
|
|
|
|
#34 (permalink) | |
|
Yer: Sakarya | İstanbul
|
Re: MotoroLa Timeport 260
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bu konu biraz eski, yani bu konunun tartışıldığı zamanlar GPRS in bedava olduğu zamanlardı. Bildiğim kadarı ile şimdi hepsi ücretliye döndü. GSM şirketlerinin sayfalarına girip ücretlerine tekrar bakmanı tavsiye ederim.
|
|
|
#36 (permalink) |
|
|
Telsim yaptığı uzatmalarla sabit ücretli tarifilerini devam ettiriyorlar. Aşşağıda bana müşteri hizmetlerinden gelen mailin bir kopyası metin var.
"Telsim adına göndermiş olduğunuz mailiniz incelenmiş olup, yanıtımız ekte bilgilerinize sunulmuştur. GPRS servisimizin mevcut ücretlendirme tarifesi , Ağustos ayına kadar geçerli olup , bu tarihe kadar 5 mio TL aylık sabit ücret ödeyerek sınırsız kullanım olanağından yararlanmaya devam edebilmektesiniz. Telsim internet sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla Telsim Müşteri Hizmetleri" |
|
|
|
|
|
#37 (permalink) |
|
|
Ewet hem mail attın hemde telefonla aradım gerçekten telsim bu hizmeti devam ettiriyor telefonla konuşmamda bu hizmetin bitiş tarihinin belli olmadığını bitteceğini mesaj ile bildireceklerini sölediler şu an aynı tarife ile devam ediyor ayda 5 milyon herkesin gözü aydın....
|
|
|
#38 (permalink) | |
|
Yer: LND
|
Alıntı:
|
|
|
|
#39 (permalink) |
|
|
Geçen arakdaşlardan birisi bana GPRS kampanyasının sene sonuna kadar uzadığını söyledi. Acaba bu ne kadar doğru. Bilgisi olan var mı?
web sitelerinde sadece fiyatla ilgili bilgiler var süre için herhangi bişi yok.!? |
|
|
|
|
|
#40 (permalink) |
|
|
Yıl sonuna kadar olacağı bir yalan bize Gprs Müşteri Servisi Telefonda aynen şunu söyledi şuan telsim belirli bir gün vermemiştir belli olduğunda bu size mesaj olarak gönderilecektir dedi bence telsim gprs i haziran sonunda kesmeyi düşündü ama abonelerin elini çekmesi geri bir adım attırdı sanırım fiyatı 6 milyon yapıp dewam edeceklermiş.. Zaten kısa bir süre sonra aycell imdadımıza yetişecek bittimi bitiyormu nolcak diye şüphe etmeyiz
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!