|
|
#31 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
Dördüncü kez indirmeyi denedim ve gene başarısız :( gprs üzerinden gayet yavaş bir şekilde nete bağlıyım. macromedia'nın serverıda resume desteklemyior. bağlantım hiç kesilmeden 48mbyi bir türlü indiremiyorum. kopuk kopuk 100mb indirmişimdir ama nafile. deli olcam! Mesaj sLeytr tarafından 16.05.2002 (07:09) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Güzel hem de çok güzel yapmışlar lakin Photoshop'un kazmadığı kadar kasıyor makineyi.
|
|
|
|
#33 (permalink) |
|
Abi Photoshop tek bi klasörden menuleri sourcelerden okuyor. DOlayısıyla kasmıyor fazla. Dreamweaver HTML gibi bi yapıya sahip. Bir sürü yerden bir sürü dialog scriptleri okuyor. Tabi Dosya boyutunun 250mb'in ustunde olmasınında etkisi yok değil
ama genede değer...
|
|
|
|
|
|
|
#37 (permalink) |
|
Yer: Freising DE
|
http://www.macromedia.com/software/trial_download/
bu adresden programin windows mecintosh oldugunu secip id ve paswordu yaz yukle bu kadar basit arkadaslar |
|
|
|
|
|
#38 (permalink) |
|
Yer: Gothem-Merkez
|
DW MX i bilgisayarıma kurduktan yaklaşık 10 saat sonra süresi doldu ve kullanamadım Chip Haziran CD sinden Fireworks MX i kurdum hiç kullanamadan süresi doldu
ne yapmalıyım lordofthesaints@yahoo.com |
|
|
|
|
|
#39 (permalink) |
|
Yer: Mersin
|
sanırım aynı şey benim başımada geldi hatta benim ilk kuruşumda MDAC 2.6+ istedi gittim üşenmeden 13mg onuda indirdim.Sonra dwmx kaldır yine kur.Ama nafile Trial süresi dolmuş diyor.Satın alsammı dicem ama önce denemek lazım
|
Zoque'a hoşgeldiniz!