|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Izmir
|
Odeme ile ilgili
Arkadaslar Merhaba, Bana odemeleri(muhasebeyi filan) takip edebilegim bir script lazim.PHP de olursa cok iyi olur.Benim bildigim kaliteli birsey Modern Billing var ama oda biraz pahali geldi.Bildiginiz bu tur programlar varsa yzarmisiniz lutfen.Biraz acil gerekiyor bu program ![]() Tesekkurler simdiden, Saygilarimla, Ozan Oztemiz |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
O zaman PHP Kullanmayı biliyosan Kendin yaz kendi programını yada PHP yi güzel bilen bi arkadastan rica et sana biraz vakit ayırsın. Oda olmassa git bi firmaya bu işi para yoluyla hallet ben Database üzerinden Bi Çizelge kurmak istiyom de Sana güzel bi program hazırlarlar fazlada paraya maal olmaz. istersen yardımcı olurum bi tanıdıgım var ama onu pek sey yapmıyom yani pek sevmiyorum cok dost canlısı biri değil ama bu işi ticari olarak halledebilirim diyosan burda PHP den anlıyan arkadaslarımız var
http://www.zoque.net/vbulletin/forum...?s=&forumid=34 Burda bi konu ac sana yardımcı olucak cok kişi olur ve burdaki bi kaç arkadasımızada sende bi vesileyle yardımcı olmus olursun.. Sıkı calısmalar kolay gelsin.. |
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Veritabanı mantığından anlıyorum diyorsan zaten Access 2000 vey File Makler Pro giibi bir şeyle de yapabilirsin.. bentemel bir kaç şeyi ödemeler vs. gibi access ile tutuyorum
|
Zoque'a hoşgeldiniz!