Zoque.Forum
»
ACİL: formmail.asp (batur.com gibi).
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul - Turkiye
|
ACİL: formmail.asp (batur.com gibi).
selamlar,
Bir formum var. Girilen bilgilerin e-mail adresime gönderilmesini istiyorum. formmail.ASP'de request.form'da tek tek alan adı belirtmek istemiyorum. Formda ne kadar alan varsa hepsini gönderecek. Yarın birgün yeni bir alan eklediğimde hiçbir değişiklik yapmama gerek kalmadan onu da gönderecek (batur.com'daki gibi). Internette gezdim tam olarak istediğim şeyi bulamadım. Bir de e-mailime bilgileri gönderirken bir sayfa çıkaracak karşıma orada şu bilgileri gönderdiniz diye kullanıcıya rapor sunacak. Bir arkadaşım onunla ilgili şu kodları gönderdi. Ama tam olarak çalışmadı bende: Kod:
Bize bu bilgileri yolladýnýz... <% mytext = "" For Each item In Request.form if Request.form(item) <> "" then %> <table border="1" width ="200" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#111111" width="100%" id="AutoNumber4" bordercolorlight="#69A0B9" bordercolordark="#69A0B9" bgcolor="#FFFFFF"> <tr> <td width="50%"> <%=item%> </td> <td width="50%"> <%Response.write Request.form(item) mytext = mytext + " : " + Request.form(item) + "<br>"%> </td> </tr> </table> <% end if Next response.write mytext %> Çalışmalarınızda başarılar...
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Tam olarak çalışmadı derken neyi kastediyorsun birz daha detay verki insanlarda sana yardımcı olabilsin
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Istanbul - Turkiye
|
Nihayet oldu
Selam arkadaşlar,
Arkadaşımın verdiği kodları nihayet çalıştırabildim. İlk ASP kodları ile müşterinin doldurduğu alanları kendisine yeni bir sayfada göstermiş oluyoruz. İkinci ASP kodları ile de bunları ilgili e-mail adresine yollamış oluyoruz. Kod:
Bize bu bilgileri yolladınız: <% mytext = "" For Each item In Request.form if Request.form(item) <> "" then %> <table border="1" width ="200" cellpadding="0" cellspacing="0" style="border-collapse: collapse" bordercolor="#111111" width="100%" id="AutoNumber4" bordercolorlight="#69A0B9" bordercolordark="#69A0B9" bgcolor="#FFFFFF"> <tr> <td width="50%"> <%=item%> </td> <td width="50%"> <%Response.write Request.form(item) mytext = mytext + " : " + Request.form(item) + "<br>"%> </td> </tr> </table> <% end if Next response.write mytext %> <% Set oMail = server.CreateObject("CDONTS.NewMail") if (Trim(Request.form("EMail")) <> "") then mail = Request.form("EMail") else mail = "Musteri" end if With oMail .MailFormat = 0 .BodyFormat = 0 .To = "mail@adresi.niz" .From = mail .Subject = "Rezervasyon Formu Sonuçları" .Body = mytext End With oMail.Send Set oMail = Nothing %>
|
Zoque'a hoşgeldiniz!