|
|
#1 (permalink) | |
|
Yer: Ankara
|
Layer özelliklerini değiştirme(w3c uyumlu)
Merhaba ; Başlıkta tam açıklayamadım ancak yapmak istediğim menü sisteminin küçük bir şablonunu hazırladım. Ancak netscape ve operada sapıtıyor. Yapmak istediğim şey msdn sitesindeki gibi menüleri tek tuşla görünmez yapmak. Bu çok kolay biliyorum ama menüler görünmez olunca diğer şeyler sayfaya tam sığsın istiyorum. Çok uzattım aşağıdaki kodda IE'de çalışan ama netscape de saptıan kod var. Kısa bir kod ordan anlaşılıyor herşey. Yardım bekliyorum Alıntı:
Mesaj Hater tarafından 28.06.2002 (23:09) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Div tamam ama ya tablo?
Atlantis; ilgilendiğin için sağol
Ortadaki yazıyı başka bir div içine koymak tamam.Ama bu kodu bir netsape ile denerseniz, sağ ve soldaki tdlerin içindeki divleri kapatınca ortadaki td boyutu inceliyor sebesiz yere. Yani tablonun boyutları sapıtıyor.Oyasıki istediğim şey o tdler yokmuş gibi sayfayı kaplaması. yani kodu explorerla denediğinizde olan şeyin aynısının netscape ya da opera da da olması Teşekkürler |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Çözüldü
Problem çözüldü. <td> lere birer id vererek ve display özelliğini none olarak değiştiren, yeni boyutları ayarlayan bir script yazarak. Yanlızca visibility özelliği değiştirilince layer görünmez oluyor ama orda kalıyormuş yinede. Ancak display:none yapınca tamamen ortadan kalkıyor(bu td takı içinde geçerli). w3c uyumlu mozilla da test edildi.
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!