Zoque.Forum
»
Counter Problem..
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
sunucu bulunamıyor dememiştir, 501 iç sunucu hatası vermiştir.
browserının IE > Options > Advanced'den Show Friendly ... Errors'un yanındaki checki kaldır, o zaman sana direkt hatayı satırı ile verecektir. bewnim tahminim yazma sorunu, permissionlarla ilgili yani, read-write klasörüne yazma ve execute izni verdin mi?
|
|
|
#12 (permalink) |
|
|
ya CHMOD dan Cute_FTP ile execute ü All yapıp 666'ı 777 yaptım bi arkadasım söyledi. Fakat Cute_FTP de söyle bi sorun la karsılastık,
asp_count.txt dosyası 666 execute değeri verilmemiş.. onu 777 e cıkartıyorum reload ediyor ve sonra onayladıgını söyluyor. Fakat tekrar CHMOD dediğimde 666 olarak gösteriyor. Yani girdiğimiz değerleri onaylamıyo heralde. Ama onayladı olarak gösteriyodu. Tekrar acınca işte söylediğim gibi 777 göstermesi gerekirken 666 gösteriyor.. onu anlayamadım tabi dolayısıyla.. Acaba FTp denmi yoksa programdanmı kaynaklanıyor d,ye bi şüphe duyumu ortaya cıktı. Ama sende bizim şüphelendiğimiz noktaya deyindin.. Ya hotscripts de ilk bunu indirdim baktım cazip geldi. sonra hiç diğerlerine bakmadan inceledim ve ben böle Text olarak yazmasını istiyodum sayacın yani. Webde sayacı gösterirken etrafında imaj falan olmayacaktı. ondan buldum baktım cok da güzel calısıyo dedim kullaniym bari. sonuc bu işte. Adamı dertten derde soktu. Siz bana yapmam gerekenleri söyleyin yada aklınızda olusturdugunuz ufak pratiği yada herne düşünüyosanız söyleyin ben sizin söylicekleriniz harfiyen uygularım Teşekkürler..( Bu arada B.inwhite. Sen baya büyük bi ilgi taşıyosun herkeze karşı, durmadan ilgileniyosun her yerde görüyorum Extra Teşekkürler.. ) |
|
|
|
#13 (permalink) |
|
|
www.kozyatagi.com
Başka bi sayac koydum ve oku yaz hatası veriyor sanırım execure un problemi bu yada Cute_?FTP den kaynaklanıyor cunku exeute u işaretleyip 777 yapıyorum ama olmuyor.. nasıl çözebilirim ki bu sorunu? |
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
NT hostlarda CMOD olmaz, hostuna durumu anlat onlar ne yapacaklarını bilirler.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!