»
Counter Problem..
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
|
Counter Problem..
.. Ustalar başımda bir counter.ASP sorunu var.. Bu adreste sorunu göreceksiniz.. yada ben kısaca anlatiym.. Makinada hersey cok'u boşverin gayet.net bir şekilde çalışıyor.. Ama ftp'ye attıgımda tık yok. oldugu gibi duruyo öle ve sorunu bulmus yada çözmüş değilim.. yardımcı bi kaynak sorucak olursanız dosyalar hakkında istediğiniz herseyi bi güzel suniym ![]() Ustalar deli, uyuz, cins..vd ne varsa oldum hasta etti bu meret beni.. Help meeeeeeee
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
sunar mısın dosyaları?
FSO mu kullanıyor bu? extradan "on resume" içeren satırlar varsa onları bir kaldır, hatayı da görelim. önce kodları yazarsan iyi olur ama.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
muhtemeln read_write klasörünün izinlerini vermeyi unuttun. FSO'nun çalışması için, bu izinleri vermen şart.
on error resume 'i kaldirip bir dener misin, hatayi görelim, ve emin olalım.
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
bende de site normal çalışıyor(du) çünkü dün en altta sayaç vardı. tabii tam incelemedim, sen mi sayı yazmıştın oraya bilemiyorum. haberin olsun istedim. ama şu anda orada beyaz bir boşluk var. -http 500 iç sunucu hatası-
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
Sitenin genel konusu yada herhangi bi sorunu yok.. Tek sorun Counter da dun baktıgınız sey counter'dı.bu gun ise sizin söylediğiniz.. Kod:
<HTML> <title>Kozyatagi.com</title> <% on error resume next << kaldırıldı.. ' Create a server object set fso = createobject("scripting.filesystemobject") ' Target the text file to be opened set act = fso.opentextfile(server.mappath("asp_count.txt")) ' Read the value of the text document ' If the text document does not exist then the on error resume next ' will drop down to the next line counter = clng(act.readline) ' Add one to the counter counter = counter + 1 ' Close the object act.close ' Create a new text file on the server Set act = fso.CreateTextFile(server.mappath("asp_count.txt"), true) ' Write the current counter value to the text document act.WriteLine(counter) ' Close the object act.Close ' Write the counter to the browser as text Response.Write counter %> </body> </HTML> on error resume next eklemedim. sizin cevaplarınızı bekledim.. Kısaca tekrar söyliyim.. Pws icinde hersey oldıugu gibi yani gayet.net bi sekilde calısıyor hiçbir sorunu olmadan. Sadece web'e upload ettiğimde calısmıyor ve beni deliirtiyor anlicagınız bu. Sayfayla ilgili tek problem bu counter baska bi problemim yokki.. [ Hayatımda bi sitede counter uygulamıs adam değilim.. Cunku hiçde cazip gelmiyen bişey] Uyuz oldum.. |
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!