Zoque.Forum
»
Affiliates programları hakkında
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Affiliates programları hakkında
Affiliates programları hakkında düsünceleriniz neler, daha önce bunlara üye olanlarınız var mı? Bunlardan tavsiye edebileceğiniz var mı? Türkiye de bu isi yapan sitelerin adreslerini neler?
(günlük 5-6 bin hit alan bir sitem var üc bes kurus para kazandırsın bari )
ispanyolca türkçe sözlük || sözlük test || uludağ sözlük : bilgi edinmek, eğlenmek ve yeni arkadaşlarla tanışmak için oluşturulmuş sozluk klonu. Vakit geçirme aparatı. Mesaj hizir tarafından 25.06.2002 (11:21) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Evet ben de pek olduğunu sanmıyorum internette reklam şu an gayet kötü bir durumda bu iş için bir kaç site vardı ancak.Ciddi bir ziyaretim var d,iyorsan en azından server masralarından kurtulursun belki de daha fazlası ! (tam reklamcı gibi konuştum )Sitelere gelince geçen net sponsor tipindeki bir yerden spam geldi ancak adresi hatırlayamıyorum bir türlü // Bayağı bir içerik falan vardı bir de : www.reklamz.com Arabulun konu kategorisi; http://www.arabul.com/kategori.asp?ParameterList=10487 Bir de yabancı www.cj.com olayın ünlülerinden tabii ki.
FERRUH.MAVİTUNA - İnanmıyorum, yeni site! Mesaj soul tarafından 27.06.2002 (10:17) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!