|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: ist
|
Seçilen sayfada bak
Arkadaşlar küçük bir sorunum var... Olay şu, bir form var, içinde bir metin kutusu ve açılan kutu ve tabi git düğmesi... Bu sayfada güzelce anlattığımı sanıyorum... Bi zahmet bi bakın... Bir zahmet bir bakın. Lütfen tam bilginiz olmasa bile en azından yol göstermek için cevap yazın... Mesaj abidost tarafından 04.07.2002 (14:16) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
ara.ASP yerine önce redirect.ASP gibi bir sayfaya yönlendir.
o sayfada da selectbox'tan seçilen değere göre, istediğin klasöre yönlendirilsin.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
asagıda bir örnek yaptım onu inceleyip sayfana uygulayabilirsin
<HTML> <head> <title>deneme </title><meta http-equiv="Content-Type" content="text/HTML; charset=iso-8859-9"> <script> function arama(){ var arnck_metin=yazi.value; var nerede=sec.value; var sayfa=nerede+"?metin="+arnck_metin; window.location=sayfa; } </script> </head> <body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000"> <input type="text" name="yazi"> <select name="sec"> <option value="deneme/deneme.ASP">deneme/deneme.ASP</option> <option value="deneme/deneme1.ASP" selected>deneme/deneme1.ASP</option> <option value="deneme/deneme2.ASP">deneme/deneme2.ASP</option> </select> <input type="submit" name="Submit" onclick="arama()" value="Submit"> </body> </HTML> |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: ist
|
Her ikinizde çok sağolun...
blackinwhite senin dediğin sistemi bende düşündüm ancak ASP bilgim imkan vermedi... hizir verdiğin kod için sağol kod çalışıyor ancak, git butonına bastığım an seçilen sayfaya gidiyor, ara.ASP?metin=xxx yazıyor ancak, kullandığım ara.ASP bu şekilde arama yapmıyor ve nasıl arama yaptığınıda bulamadım... Bu yaptığın sistemi bir form içine yertleştirme imkanı olamazmı ? <form method="POST">... </form> |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!