»
Şu Sitedeki Olayı Çözüp Bana Anlatacak Eleman Aranıyor
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Şu Sitedeki Olayı Çözüp Bana Anlatacak Eleman Aranıyor
robuk adresinde site webmasterına hızlı bir sms gönderme servisi var bunun kodları nedir ve bu sistem nasıl kurulabilir.Bilgisi ve ilgisi olan herkese duyurulur. Ayrıca bu sitedeki gibi eş zamanlı bir şekilde panoya mesaj yollama olayı nasıl yapılırsigons Mesaj fincir tarafından 10.07.2002 (14:03) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
gerçi senin istediğinin tersi ama pilli network için smsim.com var. cepden attığın mesaj seçtiğin pilli network sitelerinden birinde gösteriliyo.
onlarla irtibata geçersen bu sms konusunda fikir edinebilirsin.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
sigons
asagıdaki adresten indirebilirsin, bu aralar yabancı siteler arasında çok popüler bir script. http://endity.com/dl/shoutbox.zip |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
nasıl yapacağım kodlarda bir ayarlama mı yapmam gerekiyor.Biraz daha açıklarsan sevinirim zira ben PHP den falan anlamıyorum.
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
sağol.Eğer bir arızayla karşılaşırsam senden yardım talep edebilirim herhalde.Teşekkürler.Ama hala şu hızlı sms olayını çözemedim
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
Hizir bu elimdeki dat dosyasını açmaya kalktığımda mplayer açılıyor.Bir arıza mı var yada bu dosyayı hangi programla açacağım.
Ayrıca ilk sitedeki sms olayını incelerken hiç servis ismine rastlamadım
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!