Zoque.Forum
»
Bu html yi Aciklarmisiniz ?
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Essen
|
Bu html yi Aciklarmisiniz ?
<body bgcolor="#FFFFFF" leftmargin="0" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0" onload="parent.d6.location.href='d6-coordonnees.htm';">
<table width="180" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" height="259" background="InteraktifBuyuk.jpg"> Merhaba bir cogunu bilmekle birlikte bilhassa onload="parent.d6.location.href='d6-coordonnees.htm' Bu Bölümünü aciklarmisiniz ne icin vede frontpage de devam li Es ist ein laufzeitfehler auf getereten soll der debugmodus gestratet verden ? diye hata cikiyor evet dedigimde Microsoft script editör cikiyor hatali bölümü gösteriyor vede <body bgcolor="#FFFFFF" leftmargin="0" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0" onload="parent.d6.location.href='d6-coordonnees.htm';"> Bu Bölümü göstererek null oder kein objekt diyor Almanca bölümleri anlamayanlar icin script editör cikiyor orda sifir yada hic bir objek yok diyor neyse bunun tam görevi ne nasil bu hatayi giderebilirim yardimci olursaniz sevinirim saygilar. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Essen
|
Bir sorum daha var
Önce Buraya Bakin Sonrada Buraya Simdi söyle yapmak istiyorum g3-2.htm deki menüye choice 0] Tiklayinca altinda This is a link 4 tane link aciliyor ama ben bunlari 20 30 yapinca frame ile yaptigim sayfaya sigmiyor bunun icinde Kayan-yazi.htm deki gibi scroll koycam mecburen ama bu scrolldaki yukari asagi oynatan resimler varya tamtamina g3-2.htm deki menünün saginda ve diyelim yarim santim arasi olcak menü ile ki diger frame sayfasinda gözüksün gerci onu bende yaparim ama bu iki javascriptti ayni yere koyunca kodlari karisiyor bunlari nasil birlestiririm yada baska daha kolay bri yol var mi varsa biraz acilen cevaplayanlara simdiden tesekürler Mesaj Xcoder tarafından 13.08.2002 (05:28) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
|
|
|