»
js - drag&drop & save
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul,Turkiye
|
js - drag&drop & save
darg & drop bir layerin son koordinatlarını bir şekilde kaydetmemiz, sonrasında sayfa kapansa yada farklı bir sayfada aynı id'ye yada aynı name'e sahip layer açılınca yerini hatırlaması mümkün mü? mümkünse elinde benzer bir kodu olan var mı?
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Ben şu şekilde yapmıştım;
DW' nin "layer drag" özelliği kullanılır. Özellik kullanılırken orada opsyion olarak layer bırakıldığında çapırılacak script var. Buraya layerın mevcut kordinatlarını alıp bir cookie' ye kaydedecek scriptin fonksiyon adı yazılır. alkaydet() gibi. alkaydet()' in önceden yazılmış olması gereklidir. Diğer sayfalarda ise JS ile cookie okutularak layer istenilen kordinatlarda açılır. Diğer layer özellikleri de cookie de tutularak daha farklı işlemlerde yapılabilir tabii ki...
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: LND
|
kobitech' e de baktım teori olarak aynı yol izlenmiş.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!