|
|
#11 (permalink) | |||
|
Yer: ankara
|
Alıntı:
Kod:
onContextMenu="return false" Kod:
onContextMenu="alert('hop, bir adım geri çekil sen!');return false"
bu sitede ise aşağıdaki kod kullanılmış: Kod:
<script language=JavaScript1.2> if (window.Event) document.captureEvents(Event.MOUSEUP); function nocontextmenu() { event.cancelBubble = true event.returnValue = false; return false; } function norightclick(e) { if (window.Event) { if (e.which == 2 || e.which == 3) return false; } else if (event.button == 2 || event.button == 3) { event.cancelBubble = true event.returnValue = false; return false; } } document.oncontextmenu = nocontextmenu; document.onmousedown = norightclick; </script> Alıntı:
Alıntı:
son olarak sayfayı farklı kaydederken hiçbir sorun ile karşılaşmadım ben. (ie6)
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: Karşıyaka ~ 1stanbul
|
Kurtuluş yok gibi gözüküyor. Eskiden Design-Tr 'de ilk gördügüm bir özellik vardı . Sağ tuşta menü açılıyor, böylece sağ tuş olayını önleyebiilirsin .. Arkadaşların dediği gibi de frame koyarsan " Save As " özelligini bir yere kadar engelleyebilirsin. Ama sonuçta adam Teleport Pro yada o tarz programlarla mutlaka indirebilir.. Kolay Gelsin
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
Yer: ankara
|
Alıntı:
Güvenlik açısından hiçbir fark görmüyorum ben. Çalınmayı önleyecek çözümler değil hiç biri. Sorunun köküne inip, beyinleri düzeltmeye çalışmak en mantıklısı. her neyse.. kolay gelsin..
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
En basidi ufak bir PHP kodu ile tüm sayfayı okuyup sonrada bir txt dosyasına yazdırabilirsiniz. Sonuçta sizde HTML kodlarına ulaşabilirsiniz.
Sonuç : HTML kodlarını göstermemek diye bir şey olmaz sadece işlemleri zorlaştırabiliriz. Passion herhalde benim explorerdan kaynaklanan bir problemdi. Şu anda bende kaydettim.
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
HTML kodları daha doğru ifade ile VB script ile View -> Source (Görünüm -> Kaynak) ve/veya right click -> View Source ( sağ tık -> Kaynağı Görüntüle) seçeneklerinin iptal edilmesi sözkonusu. ama kodları bilmiyorum. yanlız, şimdilik bildiğim kadarı ile, bu kaynak kodlarının server tarafından declare edilmesi gereklidir.
örnek incelemek gerekirse, 'dan toolbar'ı indirip toolbar seçeneklerini incelemenizi tavsiye edebilirim.
|
|
|
#17 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|