|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: ANkara
|
Scrollbar değişimi ?
iexplorer amcada tam ekran yapıldığında scrollbar ın tip değiştirdiğini biliriz görürüz peki bu nasıl olur bilmeyiz hiç olmazsa ben bilmiyorum bilen biri varsa yardıma muhtaç ben bana yardım ede. bOdY { SCROLLBAR-FACE-COLOR: #60809c; SCROLLBAR-HIGHLIGHT-COLOR: #006699; SCROLLBAR-SHADOW-COLOR: #999999; SCROLLBAR-3DLIGHT-COLOR: #ffffff; SCROLLBAR-ARROW-COLOR: #ccffff; SCROLLBAR-TRACK-COLOR: #e3e3e3; SCROLLBAR-DARKSHADOW-COLOR: #666666; } bu kod iexplorerın sürümü uymadığı için bi işe yaramıyo ama bu scrollbar denen roll sürüme bakmaksızın tam ekran olunca gevşeyi veriyo. nasıl bişey bu ya. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: ANkara
|
Bende bişey anlamıyom zaten SCROLL muş BAR mış deli oldum
işin özü şu: Explorer ını tam ekran yap şimdi yandaki kaydırma çubuğuna bak şekli değişti dimi ? işte o nasıl olduda değişti normaldeyken ben onu nasıl o hale getiricem .
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
Yukarıda verdiğin kod kaydırma çubuğunun rengini değiştirmesi için kullanılan bir kod. ie5.5+ gözükür.
dediğini anladım, bunu yapmak için yapman gereken: "SCROLLBAR-FACE-COLOR" için verdiğin değeri "SCROLLBAR-HIGHLIGHT-COLOR" ve "SCROLLBAR-SHADOW-COLOR" için de vermek. diğerlerini kaldırabilirsin. kolay gelsin..
|
Zoque'a hoşgeldiniz!