Zoque.Forum
»
Form tagından sonraki boşluğu yoketmek...
|
| ://www Web tasarımı ve internet ile ilgili olarak karşılaştığınız problemleri ve merak ettiklerinizi burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Form tagından sonraki boşluğu yoketmek...
sorun :
<form> tagınının kapanışından sonra konulan herhangi bir elementle arasına 5-10 px atması örn : bir formdan sonra resim koyunuz aradaki fazladan boşluğa bakınız. Bunu tahminen bir yıl önce sormuştum ancak cevap alamamıştım... Ondan sonra <tr> gibi tagların ardına falabn sıkıştırarak HTML' in yapısına aykırı bir şekilde kullanmaya başladım. Bu şekilde gerçekten de çalışıyor. <table><form><tr><td>input vs.</td></tr></form></table> şeklinde... Ancak şu an tablo kullanmadan form kullanmam gerekiyor. Ancak bu boşluk bir türlü gitmek bilmiyor. CSS falan upraştımn ancak bir çözüm bulamadım. Bulduğum tek çözüm formu başka bir yere yerleştirip JS ile yapmak. Bu işin çözümünü bilen ? |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
hangi tarayıcılarda sorunsuz görüntüleniyor? bu konuda bir bilginiz var mı?
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
@Passion,
Yukarıdaki sorunu gerçekten bilgi almak için mi soruyorsun ? Yoksa bir şeymi ima etmeye çalışıyorsun ?! Bunları yazmamın sebebi : @soul un sorduğu soru, ona veridiğim cevap ve benim CSS bilgim dahilinde Senin sorduğun soru, @soul un soru başlığı altında Yanlış bir soru. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: LND
|
@biolight sinirlenecek birşey yok Passion' ın bilgi almak i.çin sorduğuna eminim.
cevabı ben vereyim bu inline IE5+ ve Mozilla 1+ , NN6+ da çalışması gerekir. Açıkçası mozilla ve IE de test ettim çalışıyor. NN' dede çalışması gerekiyor. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
bilgilendirdiğin için sağol soul.
konuyla ilgili olarak bilgilenmek istedim sadece. birşey ima etmeye çalıştığım yok. gereksiz yere ortamı germeyelim.
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
diplay : inline 'ın uyumluluğu ile ilgili http://www.xs4all.nl/~ppk/css2tests/display.html#inline 'da ayrıntılarıyla anlatılmış.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!