|
|
#31 (permalink) | |
|
Yer: menemen.izmir
|
bakın : murathan kastım sen değilsin dediğin gibi görüşler hep öyle olucak, ama benim hoşuma gitmeyen koçum demen. laubali dememlede onu ifade ettim. ayrıca sTnonstop doğum tarihim 87 oldu diye gerizekalımı oluyorum. ben burayada yazdım yine yazıyorum, hatalıydım ama her üyenin gelipte aa salağa bak. yok çok güldüm, yok az güldüm, bunu yazması insanın onurunu kırıyor. aynı durum olmasada çoğu insan insanların arasında küçük düşürüldüğü durumu bilir. yaptıysam bu hatayı benim suratıma leke süreceğinize tolga yanlış yaptın. ben 79'luyum sana yardım edeyim. bidaha bu işlerle uğraşma desen daha iyi olmazmı.. murathan : Alıntı:
soul ayrıyetten teşekkür ederim.. |
|
|
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Yer: ISTANBUL
|
Onin uzatmaya gerek yok aslında cevap vermiyecektim ama sanırım yanlış anlamanı düzeltmem gerek.
KOÇUM diyen ben değildim sendin. ALıntı:http://forum.zoque.net/showthread.ph...1819#post61819 -------------------- neyse hadi benden bu kadar 1 hafta süren var ayrıca başkasının bundan haberi olupta bana laf çorbası yapan olursa işte o zaman yanarsın anlaştık mı KOÇUM!!!! ---------------------------- yukarıda zoque senin yazını alıntı yapmış.KOÇUM demişsin bende ona gönderme yapıp gülmüştüm ![]() + Evet yıllarla adam gibi adam olunur.Ama yıllar geçip hala adam olamıyanlar varsa sorun yıllarda değil onlardadır :=) --- Evet bu sözde seni kapsamıyor zaten niye alınıyorsun ki? Neyse arkadaşlar.. Ben hepinizi öpmeye devam ediyorum
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!