|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İSTANBUL
|
sitenin [To Parent Directory] sini nasıl
Herhangi bir sitenin tüm klasörlerini nasıl görebiliriz.Tabi olabilirse
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
bildiğim kadarıyla göremiyosun.ancak o klasrde bir index dosyası bulunmuyorsa ve server bu index dosyası bulunmadığı takdirde dizin listesini verecek şekilde konfigüre edildiyse listelenebiliyor, tabi yanlış bilmiyorsam.
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: LND
|
"Directory Browsing" serverda açık olmazsa veya açık olsa da index, default gibi tanımlı açılış dosyalarından biri bulunursa göremezsin.
Normalde de göremezsin ancak bir dizin adı atıp çıkan mesaja göre o diznin var olup olmadığını alayabilirsinn. Word attack yapacak bir program yazılıp dönen mesajlara göre de mevcut dizinler listeletilebilkir. Ancak tabii ki pek mantıklı değil ve kesin sonuç vermeyecektir. 20 karakterlik bir klasör adını tutturmak kolay olmayacaktır
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Black vidow gibi bi ismi olan bi programdan bahsediyodu bi yazı, bu işi yapan ama emin değilim.
Flashget'in browser'ı da belki faydalı olabilir. (ne biliyim, olmayabilir de , sadece alternatif düşündüm)
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Gothem-Merkez
|
Getright
Getright ile sitelerin içindeki SWF leri almaya çalışırken tüm klasörleri görebiliyordum. Getright işini görür. programı çalıştır Add url düğmesinden yada menüden Add Url ye tıkla, Karşına gelen küçük pencereye sitenin adını yaz. Sitenin adını kopyala dersen otomatik olarak listeye eklenir, yazmana gerek kalmaz. Daha sonra sana sitenin o sayfasını kaydetmek istediğini soracak evet de ve kaydetsin. Sonra yeni bir Getright penceresi açılır o pencerede tüm klasörler ve içlerindeki .SWF .gif .CSS vb.. bir çoğu görülür. Bazı siteler bunu kabul etmiyor. Ozaman klasörler kırmızıya dönüşüyor ve içindeki hiçbir şey görünmüyor ve alınmıyor. Ama tüm klasörler görünüyordu sanırım.
selamlar |
|
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
Alıntı:
Alıntı:
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Flashget ve Getrght ın yaptıkları sadece linklerle ulaşılabilenlerdir...
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!