|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
üzüldüğümü dile getirmem gerek. Neden mi? Benim web serüvenim bu sitede başladı.. İlk defa orada sordum "Bu web sitesini yaptım, ama nasıl göstericem tüm camiaya??" diye..
Belki çoğunuzun beklediği bir sondu, belki çoğu siteye olacak olanda bu. ama yinede üzülüyor insan.. Olsun.. Saolsun Hakkı Hoca! Bize bu kadar emeği geçtiği için.. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Alanya
|
ewet arkadaşlar;
ben daha yeni yeni ocal.net'e takılmaya başlamıştım (2-3 ay kadar oluyo). Ve bu zaman zarfında çok mühteşem şeyler öğrendim. Yani internet,bilgisayar,web, ve daha neler neler benim için bulunmaz bir kaftandı. Az önce girdiğimde tek kelimeyle şok oldum. Ben hiç beklemiyordum böyle bir şeyi. Ama olacağı warmış oldu. O site benim gibi ne gençler yetiştirdi. Yazık oldu bee Hakkı Öcal !!! Daha ne kadar güzel şeyler yapılıyor, değişiyordu. BT'ye meraklı ne gençler bu siteden geçtiğini biliyorum. Tek üzüldüğüm nokta böyle bir siteye biraz geç takılmaya başlamam........
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Bende onun kitapçıkları ile başlamıştım. Aslında PC World web Okulu(Deyvi Levitas) ile başlamıştım Hakkı Ocal'in kitapçıkları ile devam etmiştim.
Neyse aslında ocal.net'te hakkı ocal'ın dergide çıkan yazılarını saymazsak bir forumdan oluşuyordu. Neden kapandı anlamış değilim. Üzüldüm fakat bir şekilde hayatına devam edebilirdi veya en azından isteyene devredilebilirdi. Hakkı Ocal'a direk teşekkür etmedim ( aslında biraz once bir mail attım ). Teşekkürler her şey için.
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
E arkadaşlar ocal netin yürümesi için manevi bi baskı kampanyası yapsak ve bu konulardai iyi arkadaşlar editörlüğe soyunsa Hakkı Baba nın onayı alınıp sistem yürütülse fena olmazmı.
Malumunuz türkiyenin en eski şirketi 100 yılı bile bulmuyor. bari internet üzerinde kuşaktan kuşağa aktarılabilecek bi yer ler olosun ve bunu bizler devam ettirelim bizden sonrakilere bayrağı verelim onlar devam ettirsin bu kadar çabuk yılmak ve bi son koymak kolaydır. Yapılacak bir şeyler muhakkak vardır. Hakkı babanın kullandığı bi cümle vardı .Bilmediğim TCL konusun da bi soru sorulmuştu oturup okuyup cevap yazdım. benim bilgim fazla olmasada bu konuda elimden geleni yapıcağıma burada söz veriyorum .
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Ewet bende freeblue ya katılıyorum arkadaşlar...
Aslında bu mesajı açarken böyle bir düşüncem vardı ama nasıl tepkiler gelir diye düşündüm... Yani ilk önce bir nabız yoklamak istedim. Evet arkadaşlar Ocal.net in kapanmasına seyirci kalmıyalım. Hocam kırmaz bizleri.. Biz Ocal Gençlerini.. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
evet evet katılıyorum. DAha öğrenmemiz gereken çok şey var. Daha yeni yeni yetişecek çok kişi var. Böyle yerler elden gitmemeli. Bu site kapanmamalı. Bende elimden geldiğince yardımcı olacağım.
Aslında Hakkı Hoca'yı daha iyi tanıyanlara buradan seslenmek lazım. Onunla da bir konuşulsa... |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Alanya
|
ewet kesinlikle OCAL Hoca için bişeyler yapılmalı.
bence konuşmaktan daha fazlası yapılmalı. Hatta net üzerinden yapılmalı? Ama ne bence güzel bir site yapılıp öcal.net'in kapanması konusunda herkes fikirleri iletmeli. Sanmıyorum ki kimse kapanmasına sevinmiştir.. Ben bir site yapalım forum falan olsun....
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
ocal.net'i çok sık aralıklarla takip etmesemde Hakkı hocanın türk internetine katkıları tartışılmaz.
şöle bi fikrim var. ocalnet.com gibi bi adres yada benzeri bi adres alınıp anasayfaya guestbook tadında herkes düşüncelerini bildirir hem bölece değişik yerlerde dağınık bi şekilde olmaz bölece Hakkı hoca hepsini bir arada okuyabilir. sonra /forum klasörü oluşturulur ve yanlış bilmiyosam Armağan Bey'in yazdığı forum kaldığı yerden devam ettirilir.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!