|
|
#1 (permalink) |
|
Alışveriş Sistemi | eticaret sözleşme ve kullanımı
Şimdi daha önceden türkiyede bir arkadaşım alışveriş sistemine sahip bir web sitesi kurarak bunu çalıştırmıştı. Fakat durum bu sefer biraz farklı. Bu sistemi yurt dışı için amcama kurmam gerekiyor. İlkönce sorum şu. Lisanslı olarak satın almak istediğim gerçekten çok profesyonelce hazırlanmış bildiğiniz bir alışveriş sistemi varmı? Onun dışında bunu hallederim zatende. Yurt dışında alım satım yapan bir web sayfası için e ticaret sözleşmesini ve sistemini garanti bankasıyla yaparsam sorun olabilir mi yoksa yurt dışındaki banka ile oradaki hesap sahibininmi bunu halletmesi gerekiyor? Tecrübesi olanlar varsa benimle paylaşmasını çok rica ediyorum. |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Izmir
|
benim bildigim bir alisveris portali vardi .oCommerce(PHPve MySQL uzerinde calisiyor) diye. yanlis hatirlamiyorsam.sadece ticaret uzerinydi..Banka olayini tam olarak bilemiycem ama hersey yurt disinda ise sorun olabilir.Bu arada programi bulamazsan bana haber verebilirsin.iyice bir bakarim...
insallah sorunun cevabi boyledir
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: St.Petersburg
|
http://www.candypress.com adresindeki sistemi indirip deneyebilirsin.
admin bölümü için 39 $ ödemen gerekiyor.
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: St.Petersburg
|
pek fazla e-ticaret sistemi incelemedim. profesyonel denilenler 300 $ civarında mı seyrediyor onu sordum?
bu ara bunun benim verdiğim adresteki sistemden farkı çok mu acaba?
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yoo daha pahalı sistemlerde var. Ben şimdilik favorilerime bunu ekledim. Güzel yazılımlara rastladım. Buda her işimi rahatça görür kapasitede bi yazılım. SQL tabanlı olanını kurunca zaten hızıda bariz artar. Senin söylediğin candypress buna nazaran çok daha az kısıtlı özelliklere sahip. Ürün detayları ıvır zıvırları falan. Candypress'in admin menüsüde çok kısıtlı. Ürün detayları falan filan. Demosunu kullandım o dahada beter zaten. Ancak sanal mağaza sadece bu yazılıma vereceğin parayla bitmiyor banka sözleşmesi falan filan hepsi 600 700$ın kapısı. Zaten hatır işi olduğu için daha prof olanına ihtiyaç yok
|
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!