|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Çok önemli - Yardım pls
Sealam arkadaşlar! sizden çok önemli bir bilgi rica ediyorum. Sık kullanılanlara eklede bir java kodu ile küçük bir gif atmakta. Yani anlıyacağınız ie logosu değilde sizin atadığınız gif gözükmekte. sizler gibi prof. tasarımcıların bunları çok iyi bildiğini umaraktan bana bu kodu verirseniz sevinirim. Saygılar... otokus@oytek.cc |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Bahsettiğin şeyi favicon ile yapmak mümkün. Yani java koduna v.s. gerek yoktur. Forumda daha önce bunula ilgili birkaç kez başlık açıldı. Buradaki konuları inceleyerek istediğin şeyi yapabilmen mümkün.
www.graphixel.com Mesaj doubt tarafından 25.10.2002 (12:26) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
verilen link adresi dogru. daha önce favicon ile iligli forumda yer verilen konulara yönleniyor. ayrica yeni bir konu göndermeden önce lütfen forum kurallarina ve bölüm duruyurlarin bir göz atmayi unutma.
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Bi de, böyle konu başlıkarı atılmaması konusunda da bişeyler yapmak lazım bence. Acil yardım ama mevzu ne? Hiçbir fikrim olmayan bir konu da çıkabilir, olayı açıklayan başlıklar daha sağlıklı.
favicon.ico diye bi dosya yapman lazım. Onu da index.HTML'in felan olduğu dizine yollıycaksın. Başka bişey yapmak gerekirmiydi, ve ikonun boyutu ne olacaktı onları unuttum İlk moda olduğunda atlamıştım hemen ama uzun zamandır yapmadım hiç, aklıma geldi, ben de araştırıyım bari
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!