|
|
#1 (permalink) |
|
JS Haber gösterme scripti
Arkadaşlar ben aslında basit bir js arıyorum. Fakat karşıma çıknalar genellikle dikey yönde veya yatay yönde kayan cinslerden benim istediğim ise kaymacak öyle atraksiyona girmesin paşa paşa 30 sn ye bekleyip diğer habere geçsin. de ben bir türlü bulamadım yardım edebilecek birisi var mı bana bu konuda
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
valla bilgisayarimin saati su an 19.11 ve acayip derecede aciktim , yarina kadar soruya cevap bulamazsan ben yazarim, basit birsey cünkü istersen sende bir dene, haberleri array olarak tanimlayip bir div içinde innerhtml ile yazdir, bir fonksiyonla da haber[i] deki i yi artirip, veya random olarak olusturup, divin icine yazmasini saglayabilirsin, fonksiyonu settimeout la 30 saniyede bir çalisacak sekilde ayarlarsin sana kolay gelsin bana da afiyet olsun,
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
ya tam istediğin kodu bir yerlerde görmüştüm. hatat .zip formatında bir JavaScript paketi içinde geliyodu....
...ama sitenin adresini unuttum. 15 dakikadır googleda arıyorum, bulamadım. aklıma da gelmedi. aklıma gelirse yazcam. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Kod:
<HTML> <head> <script> <!-- var haber = new Array(); haber[0] = "1. haber"; haber[1] = "2. haber"; haber[2] = "3. haber"; function haberGoster() { var rastgele= Math.round(Math.random()*eval(haber.length-1)); document.all('haberler').innerHTML=haber[rastgele]; setTimeout(haberGoster,30*1000); } //--> </script> </head> <body onload="haberGoster()"> <div id="haberler" style="background:444444"></div> </body> </HTML> |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!