|
|
#12 (permalink) | |
|
Yer: Essen
|
Alıntı:
Ayrica bunun Gibi Baska Programlar biliyormusunuz Mesaj Xcoder tarafından 14.11.2002 (00:40) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: ankara/turkiye
|
sadece flyer için kullanışlı olabilir.
bu arada bu sanki demo versiyon gibi oraya göstermelik bi bar konulmuş ama kullanılmıyo? ayrıca henüz oturmamış sanırım text lerde ve yerleştirmede garip problemleri var. dial up ı kasarak 1 saat 20 dk da download edebildim , yine de fena prog değilmiş..
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
belli bir yerden sonra aynı şeyleri elde ediyosun. eğer farklı şablolnar çıkarmazlarsa -ki yakında çıkar- çok fazlada işe yaramaz. hala bazı hatalar var, örneğin yazıları yerleştirme konusunda. veya (bilmiyorum sizde de oldumu ama?) 1 kereden fazla export edmedim, toolbar çalışmıyorum(seçemiyorum bile).
tamam haklarını yemeyelim, güzel prog yine. ama ne kadar kullanışlı o ayrı. |
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: ankara/turkiye
|
kendi resim dosyalarımızla kendi module lerimizi geliştirebilirsek çok süper olma yolunda önemli bir aday olabilir
|
|
|
#18 (permalink) | |
|
Yer: ISTANBUL
|
Alıntı:
Senin kendi hazırladıklarını koyabilir üzerinde değişiklik yapabilsen?Diyelim programda 3template var sen bunu 5-6 yapabilirsen daha iyi olmaz mı? |
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) | |
|
Yer: Essen
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Başımıza taş yağacak, ben şimdiden söyliyim!
Hele başka sürümlerini geliştirirlerse falan, istar'a atılan gibi gibi dağ da bize atılabilir
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!