|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
n_GENERATE Design Machine
Evet, oyun bitmiştir. Artık yıllarca deneyimin üzerine saatler harcayarak yaptığımız tasarımları n_GENERATE tek bir KliK! ile halledecek. Bayanlar baylar, bilgisayar tasarım için araç olmaktan çıkıp tasarımcı olma yönünde ilk adımı atmıştır... |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: {ist- levent}
|
Kesinlikle Download Et NonStop
enterasan bır program ben 16MB ı download ettım. full unu yanı absurt bır sekılde Design yapıyor.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Auto illustrator' ın gelişmiş ve farklı bir konseptteki hali var galiba karşımızda; hemen bir kontrol edelim...
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: {ist- levent}
|
yep gırgır bır sey ama geliştirilmeli
vinly ,cd case , flyer , poster tasarımlarını fotolar eşliğinde cırt dıye cıkarıyor abılerın yaptıgı program ne kadar kullanıslı tartısılır
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
ben denedim... macromedia projector tabanlı bir program. 4-5 farklı şablonu var.. varyasyonlar yaratarak, kendi içindeki imajları da katarak önünüze farklı template'ler sunmakta...
absürt tasarım geliştirmek isteyenler için ideal.. ama bu program ne kadar çok yayılırsa bir o kadar da aynı tasarımları ortalıkta görmeye başlayacağız gibime geliyor.
Kişisel: ozankilic.com | İşsel: Biletix.com | Fotosel: flickr.com/photos/okilic | Stocksel: istockphoto.com/ozankilic Mesaj Firan Zal'honan tarafından 15.11.2002 (15:51) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!