|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
HTML e-mail
Arkadaşlar merhaba... Burası ile ilgili olacağını düşündüğüm için yazmayı uygun buldum eğer buranın ilgi alanı değilse özür dilerim. Şirkette web üzerinde çalışan programın tanıtımını ve tesitini yapmak için bünye içerisindeki kullanıcalara mail ile gönderilecek. fakat aşağıdaki gibi olması nasıl sağlanır... Bir HTML sayfası tıklandığında başka bir sayfaya yönlendirme yapıyor. Bu yönlendirme yapan sayfayı HTML mail yolu ile bir kullanıcıya gönderdiğimde maili tıklayan kişinin tıkladığı anda yönlendirme yapılan sayfaya gitmesini nasıl sağlarım.. Yani mailin içindeki bir linke değil gelen maili okumak için tıkladığı anda istediğim sayfaya yönlenecek.. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
mail hizmeti veren çoğu site, mail içindeki <meta> taglarının çalışmasını engeller. hatta <head>,<script>,<style>, vs.. bile kullanamayabilirsin.en basit ve bariz örnek: mail.yahoo.com
bilmiyorum işine yararmı ama ben şöyle bişi yapmıştım, ki yapanda çok: gönderceğin sayfanı gönder mail olarak ve linkler senin sayfana yönlenmiş olsun. yaniben maili alıp baktığım zaman senin sitenin görüntü çıkıyor karşıma. buradaki herhangi bir linki tıkladığımda ise gerçek sitene yönleniyorum.. işine yararmı? |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
onLoad'u denemek lazım belki de.
mail yolladığın sayfanın içindeki herhangi ufak bi image'ın onLoad'una link eklesen diycem ama JavaScript Microsoft Outlook'ta çalışmıyor, o yüzden açılmayabilir. Outlook Express'te çalışıyor, maillerine webden bakıyorsa (Hotmail,yahoo, vb..) onu bilmiyorum. mail2web'den bakarsa diil script, image'lara verilen linkler bile gözükmüyordu. Sadece text linkler çalışıyor.Onlara tıklanabiliyor yani. Sadece Outlook Express'te çalışan bu tarz bir fonksiyon ekleyebilirsin gibi geliyor bana. Benim ilk aklıma gelen bu oldu açıkcası. Denemek lazım tabii.
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!