|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Tekstil firmasının web sitesi için fotoğraf...
Yine bana kartvizit verdiler ve sayfa yap dediler dükkan benim olmadığı için tamam dedik. Şimdi bana fazla abartı olmayan heryerde kullanacağım genellikle spor giyim fotoları lazım googlu hatim ettim imagebank bitti. Yada bana moda ile ilgili ve büyük resim bulabileceğim bir adres.. Yardım ederseniz minnattar olurum. şimdiden teşekkürler.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
baba bu müşterilerin kataloğ filan yapmıyorlarmı sadece kartvizit ile sadece kartvizit tarzında siste yapasın. Hayır bu müşterilerinin web sayfasından önce bir matba ve fotografçıya daha çok gereksinimi var. Olmazsa bence hiç kendimi pc başında heba etme bir makine bulup kendin çek bence
![]() Allah yardımcın olsun
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Artık bıktım bu tür işlerden meslekten tiksindim adamlara diyorum kataloğunuz varsa verin adamlardaki cevap ya git igs migs bir yerlerden indir diyorlar e peki bu urünleri satıyormusunuz diyorum yoo hayır satmıyoruz diyorlar. Nedir benim çektiğim ya hep bana denk geliyor bunlar.Sayıylamı verdiler bana bunları...
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Walla sayıyorlar herhalde benimde başıma bir iki tane böyle olay gelmişti.
IGS olayına gelince bence yapılmaması gereken bir durum sonuçta bu elemanlar vitrinlerine IGS den aşırdıkları makenleri ve kıyafetlerimi koyuyorlar insanda yaptığı işe birazcıcık saygısı varsa böyle bir teklif dahi getirmez.
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
tu tarz yerler sanirim sirket olarak cok gelismemis kuruluslar ama bizimde web sitemiz olsun matigi ile gidiyorlar
//paraya gore kofte konusu gecmisiti bi ara iste simdi gelde deme bu tip yerlere
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!