|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Rize
|
XP ve Erişim...
Merhaba, Dükkandaki bilgisayarımız elektirik kesintisi sonrası bozuldu ve açılmadı. Açılışta XP logosu geldikten sonra windows'un çalışmayı durdurduğunu yazan bir mavi ekran geliyor. Güvenli mod ve diğer seçenekleri denememe rağmen bir türlü giremedim. Bende HD'yi aldım ve başka bir PC'ye bağladım. Oradan diske girebildim fakat Admin durumundaki kullanıcıya erişemiyorum. İçinde çok önemli belgeler var ve bunları mutlaka almam lazım. Klasöre girmeye çalışırken "Erişim Engellendi" mesajı yazıyor ve klasöre giremiyorum. caba bu durumu nasıl çözerim? Bu klasöre mutlaka erişmeliyim ve içinde dökümanların yedeğini almalıyım. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
admin durumundaki kullanıcıdan kastın ne pek anlamadım ama sanırım sorun şu.
bi klasör var ve bu klasöre sen normalde sadece admin iken girebiliyordun... şimdi klasör e giremiyorsun. admin durumundaki kullanıcıya hd yi başka bi pc ye bağladığında erişmene gerek yok direk bütün gizli dosyaları ve korunan dosyaları (swhow all files ve altta hide protected files mı ne var tools / folder options / view de onlardan ayarla) göster de git istediğin yerdeki klasörden copy ile al bütün dosyaları.. ama dos kullanmaya alışıksan ve ikinci bi hd var ise aletinde windows xp yi cd den boot et (cd den açılış yap) sonra setup ta recorvery console u seç r tuşu idi sanırım. ordan bir güzel devam et ve dos komut satırına gel.. biraz garip gelebilir login kısmı felan (çünki yok ama var nası deme görmen gerek) ama zorlanmazsın biraz dos bilgin varsa. kolay gelsin.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Başak bir XP makinasına tak diskini, makinayı administrator olarak aç, klasörlerin security özelliklerini değiştir. tattaaaaa çözüldü
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!