|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
bende de 2900 üzeri font var... normal font dizini haricinde bir klasöre koyup Photoshop'un veya diğer programların sistem belleğinden okumadan bu fontları görebilmesini sağlayabilecek bir program war mı peki acaba ?
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: LND
|
fontxplorer bir nevi istediğini yapıyor. Sistem belleğine fontları koyman gerekemeden fontları tanıtıyor.
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Yer: {ist- levent}
|
Alıntı:
http://www.moonsoftware.com/fxplorer.asp
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Sanırsam cok fazla sayıda font u hıc klasor degıstırmeden en kolay Extensis firmasinin Suitcase adli programı ile yonetebilirsiniz.
Bende 2000 tane font mevcut ve hepsını harf harf ayırıp suitcase e ekledım.Istedıgın zaman ıstedıgın font u acip kapatabılıyorsun ve programları restart etmeye bıle kalmıyor. |
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
ayrıca Adobe'un type manager'ı (Mac kullanmış olanlar bilirler) çok faydalı font yönetiminde... şimdilerde makinamda 4000 üzeri dont war ama windows'un font klasörü latında olmadığından makina ve ps çok hızlı açlılıyor... type manager'dan istediğim font'u açıp kapatıyorum... gerçekten faydalıymış
![]() ha ben bunu bi de güncel programlar konusunda yazıiim bari
|
|
|
#20 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
Ayrıca Mac kullandıgım dönemlerde vardı Atm hatırlıyorum.Ufak ama cok yararlı bır seydı.Fakat pc versıonunu bulamadım dıe extensıs suıtcase kullanmaya baslamıstım ben. |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!