|
|
#1 (permalink) |
|
|
Video Editing yazilimlari.
Iyi gunler arkadaslar, Bildiginiz guzel video editing yazilimlari varmi? Bende su an Pinnacle Studio programi mevcut. Fakat o programi kullanabilmek icin bir yerden capture yapmak gerekiyor. Benim aradigim elimdeki mevcut avi dosyalarini kullanarak videolar olusturmak. aslinda cokda profesyonel birsey aramiyorum. mevcut avileri bazi efektlerle birlestirecek, arka plana felam muzik/ses koyabiliecegim bir program.. onerilerinizi bekliyorum. kolay gelsin.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İsanbul
|
Re: Video Editing yazilimlari.
mevzunun üzerniden bayaa bi geçmiş olmasına rağmen srmak istediğim birşey var...
Premiere Pro 2.0 kullanıyorum, bayağı ilerlettim 10 dakikalık bir tanıtım filmi için... Yaptığım çalışmayı export ederkenhangi seçenekleri kullanmam gerektiği konusunda fikrim fazla yok.. Bu hazırladığım filim bir tanıtım CD sinde yayınlanıp dağıtılacak acaba iyi bir performans için nasıl bir export seçneği kullanmalıyım...
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
premiere'in video render'ı bence çok başarılı değil; bu konuda canopus'un pemiere ile plugin oalrka çalışan procoder yazılımı çok başarılı sonuçlar veriyor, istenilen medyya görede optimizasyon yapabiliyor. incele derim.
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
En başarılı "export" ve video optimize programı bence Virtual Dub.
Mirosoft'un klasik MPEG sıkıştırma yöntemi ile 10 dakikalık bir film yüksek kalitede olarak CD'ye sığabilir.
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
Combustion, video editingden çok compositing yazılımı olarak kabul edilir. Fakat tabi zorlanırsa burada da montaj yapılabilir her compositing yazılımında olduğu gibi.
Adı hiç geçmemiş. Çok başarılı bir video editing yazılımını da ben tavsiye edeyim. Bir çok projede kullandım. Canopus Edius http://www.canopus.com/products/nlesoftware.php |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!